Keskenmeno, mutta vuoto ei ala

Kysynpä nyt täältäkin puolelta, kun täällä on keskustelu vilkkaampaa kuin tuolla km-puolella.

Raskausoireet katosivat jo muutamia päiviä sitten ja siitä tiesin tämänkin raskauden menneen kesken. Raskaustesteihin piirtyi vain haaleampaa viivaa koko ajan, joten sekin varmisti asian. Eilen ei viivaa enää tullut lainkaan.

Suurin osa aimmista (yht 6) keskenmenoistani on ilmennyt juuri siten että raskausoireet ovat kadonneet ja sitten jo alkaakin vuoto. Nyt vuotoa ei ole tullut vieläkään. Olen ollut yhteydessä sairaalaan, ja sieltä ovat opastaneet vain odottelemaan kotona tai jos vointi heikkenee niin sitten pitää lähteä päivystykseen. Viime yön valvoin kamalien supistuskipujen vuoksi, en niinkään niistä huolestunut mutta nyt taas ihmetyttää kun kipuja on mutta vuotoa ei.

Kivut eivät ole jatkuvia, vaan hetkittäisiä ja aivan selviä kohdun supistuskipuja. Päivystykseen toki voisi lähteä, mutta jotenkään vointi ei ole NIIN outo että huvittaisi lähteä sinne tuntikausiksi odottelemaan. Mieleen tuli kuitenkin sellainenkin vaihtoehto, että onkohan mahdollista vuotaa jonnekin sisällepäin? Onko kenelläkään tällaista kokemusta?

Kellään muulla ollut vastaavanlaista oireilua keskenmenon yhteydessä?
 
pöpö
Vuotaa minne "sisään"?
No jos sulla on anatomia erilainen kuin yleensä, onhan se mahdollista.
Yleensä sieltä kohdusta on tietty reitti ulos ja sieltä se vuotaa mitä vuotaa jos vuotaa.

Sunhan nyt pitäisi kyllä päästä lääkäriin, niin nähdään mitä siellä kohdussa on ja onko edes mitään.
 
Nyt ei jaksaisi minkäänlaisia vinoiluja :(

Vatsaonteloon on mahdollista vuotaa ja näitä esiintyy kuulemma kohdunulkoisissa raskauksissa, lääkärin mukaan kivut ovat vaan silloin yleensä sen verran kovat että ne jo hälyttävät.

Edelleen kysyisin onko vastaavanlaista kokeneita?
 
apuja
jos epäilet kohdunulkoista niin samantien lääkäriin, siinä ei kannata odotella. Mä tekisin nyt sinuna niin että soittaisin lääkäriin ja valittaisin kovia kipuja ja kertoisin olevani raskaana, niiden on pakko tutkia.
Tai painele suoraan päivystykseen,se pitää tutkia.
 
pöpö
Alkuperäinen kirjoittaja Hilmuska:
Nyt ei jaksaisi minkäänlaisia vinoiluja :(

Vatsaonteloon on mahdollista vuotaa ja näitä esiintyy kuulemma kohdunulkoisissa raskauksissa, lääkärin mukaan kivut ovat vaan silloin yleensä sen verran kovat että ne jo hälyttävät.

Edelleen kysyisin onko vastaavanlaista kokeneita?
Mitä ihmeen vinoilua?
Öh :eek:

Joo anteeksi iiiihan kamalasti että vastasin ja se ei muuten ollut vinoilua.
Mutta ihan miten vaan.'

Jos edes epäilet kohdunulkoista, pitää lääkäriin mennä heti!
En todellakaan ajatellut että kohdunulkoista mietit + epäilet koska sillon kiire lääkäriin ja tämä EI OLE vinoilua, vaan neuvo.

 
Kiitti vastauksista.
Päivystyksessä kehoitettiin seurailemaan, joten seuraillaan nyt vain kotona. Jos rintakipu alkaa vaikuttaa hartiaseuden kivulta niin sitten on kyse kohdunulkoisesta, mutta sen kivun kuulemma kyllä sitten tunnistaa, on sen verran kovaa.. sanoivat siis päivystyksessä.

Viimeksi tyhjennettiin lääkkeellisesti, toivottavasti nyt ei tarvitsi siihen lähteä. Menisi vaan ohi, että saisi alkaa taas toipumaan. :(
 
Niinhän se kai menee, että jos henkisesti jaksat odotella, odotellaan luonnon oman mekanismin käynnistymistä jonkun aikaa (parisen viikkoakin). Jos ei käynnisty itsekseen, niin sitten tehdään kaavinta tai lääkkeellinen käynnistys. Ihan tk-päivystys asia tämä ei varmaan ole (varsinkin, jos et jaksa odotella), mutta kävisin kuitenkin tarkistamassa "diagnoosin" oikeaksi ja "kirjautumassa" systeemiin.
 
vieras
Oletko sä nyt ihan varma tuosta keskenmenosta? Mulla ainakin hävisi kaikki oireet hyvin pian, mutta kaikki oli silti hyvin. Eikä kaikki saa vahvaa viivaa testiin koskaan, silti ne on raskaana.
 

Yhteistyössä