kesä/ranta

  • Viestiketjun aloittaja äippävaan
  • Ensimmäinen viesti
äippävaan
ajattelin kysyä kun on nytten tulossa kesä ja useimmat varmasti käyvät rannassa kun siellä on niin mukavaa. niin mitkä eväät olisi hyvät ottaa mukaan pitkälle ranta retkelle? ja jos ottais mukaan lämmintä ruokaa niin mikä olisi hyvä säilytys tapa että pysyy lämpimänä..termospulloko?


hyvää kesää kaikille :) :flower:
 
Ei ole kokemusta että pitäisi ottaa lämmin ruoka, yleensä jos oikein kauan ollaan niin nuotio tai sitten syödään rannalla ravintolassa (riippuen mihin mennään) mutta kyllä hyvässä termarissa pysyy lämpimänä. Yleensä on kylmälaukku mukana mehua, makkaraa, lihapiirakoita, voileipiä yms, ja sitten lapselle purkkiruokaa, syö myös kylmänä, yleensä ruoka jo kylmää kun sen syöpi :D
 
mww
No ei me ainakaan niin kauan jakseta rannassa olla. Eikä helteellä ole terveellistäkään. Ihan pillimehu ja banaanilinjalla on oltu. Leipää voi ottaa kanssa jos haluaa, kunhan ei pidä lämpimässä liikaa. Jos ihan taaperosta kyse niin harvassa rannassa on kauhean hyvät pesumahdollisuudetkaan, jos vaippaa tarvii vaihtaa.

Normisti siis ruuan päälle pakataan tavarat, jotta siinä menee sen puolen tuntia mikä on suositeltava aika oottaa ennen uimaan menoa ruokailun jälkeen.
 

Yhteistyössä