Kertokaas naiset, että miten naisen saa kuriin!?

  • Viestiketjun aloittaja pojumies
  • Ensimmäinen viesti
"Hanna"
Eipä kai sitä perusluonnetta hirveästi voi muuttaa. Ota tai jätä.

Fakta kuitenkin on, että lasten saaminen rauhoittaa naiset yleensä ainakin muutamaksi vuodeksi kotiin. Kunnes sitten taas lasten kasvettua alkavat ottaa takaisin elämättä jääneitä vuosiaan.
 
wwq
Miksi pitäisi onnistua?
Sanoisin että helpompi on löytää sellainen joka jo on kotona viihtyvä ja äidillen tai ainakin sellainen joka itse haluaa kotona viihtyväksi jo rauhoittua. Asialle vastahakoista naista voi olla vaikeampi kesyttää. Tietysti riipuu siitäkin mitä miehellä on tarjota porkkanaksi muutokseen.
 
"Vieras"
Mitä jos nainen toivoo lapsirakasta ja kotona viihtyvää perusmiestä? Passitetaan moinen vässykkä takaisin isänsä kainaloon?

[QUOTE="vieras";28802492]Voisitko ajatella palaavasi äidin helmoihin, jos hän on tällainen ihannenaisesi? Kumppaniksi sinusta ei tuolla asenteella vielä ole, jos koskaan.[/QUOTE]
 
V. Vieras.
[QUOTE="vieras";28802492]Voisitko ajatella palaavasi äidin helmoihin, jos hän on tällainen ihannenaisesi? Kumppaniksi sinusta ei tuolla asenteella vielä ole, jos koskaan.[/QUOTE]Niinjust. Ap, sitten kun olet kypsä niin tajuat että ei tällä vuosituhannella enää kannata haaveilla naisesta joka olisi hyvä äiti ja kodista huolehtiva hyvä puoliso. Tämän päivän nainen on voimaistunut, feministisesti ajatteleva, dominoiva ja äärimmäisen vittumainen.

Ei tarvitse tätä palstaa kauan lukea jos haluat esimerkkejä.
 
"Villi" ja vähemmän perheorientoitunut nainen muuttuu äidilliseksi kodinhengettäreksi varmasti yhtä helposti kuin menevä naistenmies uskolliseksi koti-isäksi. Yrittää voi toki, mutta miksi lähteä prosessiin, jos saatavilla on jo valmiiksi halutuilla ominaisuuksilla varustettuja naisia?
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";28802525]Mitä jos nainen toivoo lapsirakasta ja kotona viihtyvää perusmiestä? Passitetaan moinen vässykkä takaisin isänsä kainaloon?[/QUOTE]

Tuota.. luitko aloituksen sävyn? Miten "kesytetään" jne.. Asiasta voi keskustella myös kumppania kunnioittavalla tavalla.. ja mieluiten sen kumppanin kanssa eikä jossakin keskustelupalstalla.

Mutta aloitus olikin provo :)
 
"vieras"
Niinjust. Ap, sitten kun olet kypsä niin tajuat että ei tällä vuosituhannella enää kannata haaveilla naisesta joka olisi hyvä äiti ja kodista huolehtiva hyvä puoliso. Tämän päivän nainen on voimaistunut, feministisesti ajatteleva, dominoiva ja äärimmäisen vittumainen.

Ei tarvitse tätä palstaa kauan lukea jos haluat esimerkkejä.
Onpa sinulle suppea näkemys nykyajan naisista :(
 

Yhteistyössä