kertokaahan viisaammat

kuinka suuri riski oikeasti on saada ei-kypsästä naudanlihasta, siis medium-pihvistä, odotusaikana jotain sikiölle vaarallista? tokso- jokuhan se nimeltään kait on... mä sitten menin ja söin melko raakaa lihaa ravintolassa, kunnen oo tajunnut noista ruuista pahemmin kieltäytyä... jälkikäteen aina sitten tulee mieleen, että ai niin joo.... :ashamed:
 
Noh, se vähän riippuu.
Mut voin vaikka kertoa tämmöisen.
Mä oon ollut kymmenen vuotta ravintola-alalla keittiömestarina.
Eli oon varmasti nykyisesäkin työpaikassani valmistanut joku miljoona kiloa naudan lihaa ja koskaan ei ole kukaan saanut ihasta mittään myrkytystä, ja yleensä ihmiset kuitenkin herkästi soittelevat myrkytys epäilyistään.
Mutta minäkään en oo nyt raskausaikana suostunut syömään naudanlihaa mediumina muuta kuin itse valmistamaani jolloin tiiän että liha on tuoretta, oikein säilytetty ja valmistettu.
 

Yhteistyössä