kertokaa kokemuksianne

Äsken tein ovistestin ja näytti tositosi haaleaa plussaa, miten nopeasti teillä on´vaihtunut kunnon plussaksi toi haamu? Harmittaa kun tulossa vieraita ja taas menee ehken yksi kierto hukkaan ... :'(
 
Mikäs kierronpäivä sulla on meneillään? Ja millon yleensä pongaat oviksen? Mä teen yleensä aamuisin ovistestin, ja kyllä se "heikko plussa" yleensä on seuraavaksi aamuksi muuttunu kunnon plussaksi. Mutta onhan silloinkin vielä aikaa pupuilla!
Ja on sitä joskus meilläkin vieraita kylässä ollu oviksen aikaan... ei auta muuta kuin hissukseen pupuilla ;) meillä onneksi tuo vierashuone on vähän etäämmällä meidän omasta makkarista...
 
Joo, täytyy varmaan sitten "toimia" hiljaisesti, koska toinen ongelmahan on nyt se, että mies on vanhempiensa luona toisen pojan kanssa koko viikonlopun, joten etukäteen ei nyt ikävä kyllä onnistu..
Niin ja kiertopäivä on noin 12-14 johtuen ihmeellisistä kuukautisista, jotka ei meinannut "käynnistyä" ollenkaan, ikinä ei ole sellaisia ollut, tottakai nyt kun toivoo niin paljon raskautuvansa... No meni asian vierestä nyt... :)
 

Yhteistyössä