Kenet SINÄ haluaisit nähdä seuraavassa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa tähtioppilaana?

Itselleni tuli mieleen, että saattaisi olla jopa todennäköistä, että Lauri Tähkä kilpailisi ensi kaudella. Herra tarvitsee kipeästi positiivista julkisuutta viimekeväisen temppunsa jälkeen, ja olisihan se kiva tapa saada puffia uudelle levylle ja soolouralle.

Ei sillä - kyllähän tuota mielellään katselisi :D.
 
[QUOTE="pöö";24298813]Tuksu <3
Aku Hirviniemi[/QUOTE]

Jos ne Tuksun kutsuu, niin kai Kanervakin otetaan samaan ohjelmaan? Sitten mäkin voisin ehkä katsoa et yrittääkö ne päästää toisensa hengiltä suorassa lähetyksessä :D
 
asr
jaa..hmm. Nykäsen masa nykysellään vois olla ihan jees, vaikka tuskin tulis hurmaamaan tanssitaidoillaan :) Mut silmänruokaa ois kiva olla, joten joku söötti siis!?? naisista voisin haluta nähdä esim. Vartiaisen.
 
mämämä
Tuksu olis kyllä ehdottoman hyvä.. mutta ei kai se ammattitanssijana itsekään tuollaiseen amatöörikilpailuun lähde..
Mutta olen miettinyt, että haluaisin nähdä tohtori Kiminkisen, Frederikin, Remun ja Vesa Keskisen samassa ohjelmassa, vaikkapa Neljän tähden illallisessa, mutta miks heitä ei nyt voisi kierrättää joka ohjelmassa.
 
"vieras"
Hynysen ihan ehdottomasti!! :heart:, Martinan, Matti Nykäsen, Pate Mustajärven, Lauri Tähkän, Tuksun, Jenni Vartiaisen, Timo TA Mikkosen (Olisi surkuhupaisaa katseltavaa / kuunneltavaa, kun kehuisivat Ninan kanssa kilpaa taitoaan ja tieteilisivät tanssista :D), Esko Eerikäisen...Onhan noita paljon hyviä!
 

Yhteistyössä