Kenen tyttö tykkää leteistä?

Meillä tyttö 5v ja hiukset sen pituiset että kotona on irti mutta esim. kerhoon mennessä laitan tytölle aina ranskanletit että on siistimmän näköinen. Tyttö antaa olla letit kerhon ajan mutta heti kotiin tultuaan kiskoo ne vapaaksi jo tuulikaapissa :D . Sanoo ettei tykkää pitkistä hiuksista vaan hiusten oltava ns. polkkatukan pituiset. Vaan haitanneeko tuo, ei kai kaikkien pikkutyttöjen tartte olla pitkähiuksisia :) .
 
Ainakin ovat helppohoitoisemmat lyhyempinä.. =)

Meiän neiti taas haluaa pitää likipitäen aina hiukset kiinni.. ehkä kerran viikossa hiukset on vaan osittain kiinni.. ja öisin ne täytyy ehdottomasti olla ponnarilla tai letillä.. hiukan helpotti nyt kun tukka lyheni noin 15 sentillä.. ei paina enää ihan niin paljoa kuin ennen.. ennen parturia hiukset ylettyi takapuoleen asti..

Profiilissa huhtikuussa otettu kuva neidistä..
 
Meillä neiti tykkää leteistä. Ois vaan pikkasen pidemmät hiukset viel niin olis vähän helpompi niitä tehdä... Anto pari vuotta sitten veljensä leikata tukkansa ja sen tuhon jälkeen oli pakko leikata melko siilitukka. Eli edelleen kasvatetaan sitä "isoa tukkaa" tytön omia sanoja lainatakseni :)
 

Yhteistyössä