Kenen lapsi on saanut kaupparaivarit joskus?

  • Viestiketjun aloittaja "plääh"
  • Ensimmäinen viesti
"plääh"
Sanokaa nyt että jonkun muunkin lapsi on kaupassa saanut hepulin, että tulis edes vähän parempi olo. Kaikki mättää ja nyt vielä tuokin piti tänään tapahtua, etten saanut tenavaa rauhoittumaan kunnolla... Huuto jatkui kassalle asti kun ei saanut mitä halusi. No ainakaan en antanut periksi, vaikka hävetti, kai edes siitä voi olla ylpeä.
 
jokaisen,mulla lapset oppi nopiaan kauppakäyttäytymisen kun kannoin heijät kainalossa ulos heti ku raivari alko,sisälle mentiin takas vasta kun raivari loppui.esikko oppi kertalaakista,kuopuksen kannoin ulos viitesen kertaan (eri kauppa kertoja huom) ennenku oppi.
 
No,
meillä kyllä tuollasta sattuu,ikävä kyllä useinkin,periksi en anna,joskus auttaa jos onnistuu saamaan kiinnitettyä kiukkuilijan huomion muualle (esim. innostuneesti :"ohoh,ompas iso melooni! katoppas!"),no,ei kyllä tosiaankaa aina onnistu...ja sit mennään kiljuen.
 
Mun kumpikaan lapsi ei ihan oikeasti ole saanut kaupparaivaria koskaan mutta eilen oli kyllä niin suloinen nuori herra asioimassa omilla pikku kärryillä kaupassa ja sai hirveän kohtauksen kun äiti kielsi namusten ostamisen. Siinä kun vanhemmat kantoivat lasta ulos niin tämä huusi raivokkaasti että en ole kyllä enään äidin oma pieni kulta:D
 
"vieras"
hep. ulos mentiin kun raivari alkoi ja takaisin ei sillä kauppareissulla tultu.

jatkossakin on muutaman kerran muistuteltu että jos ei ole kaupassa nätisti, joutuu autoon ja seuraavalla kerralla ei tarvii lähtee mukaan ollenkaan. auttaa.
 
Meillä
on maailman hämärimmät (ja ihanimmat) kaksoset, ikää pian 2,5 vuotta, uhmaikä on päällä, ja usein myös täysrähinä, mutta ikinä eivät ole kaupassa kiukutelleet. Yleensä kun sanotaan, että lähdetään kauppaan, he hihkuvat innosta :D.
Samoin he ilahtuvat, kun kerron että mennään pian syömään, ja huutelevat iloissaan "jee, kasviksiaaa....". (ja ne oikeesti syö ne kasvikset!)
Niin ja jos yksi on sairaana, ja joutuu syömään lääkettä, niin toinenkin haluaa lääkettä, ja itkee kun ei saa.

Mutta joo, kuten sanottua, uhmaa on vaikka muille jakaa, mutta se nyt ei vaan meillä esiinny noissa yleisimmissä jutuissa :D. Ja mustakin se kaupan lattialla makaaminen ja huutaminen vois olla hauska (kerta)kokemus :D!!
 
"vieras"
Toisen lapsista olen joutunut muutaman kerran kantamaan kaupasta, toiselle ei ihan niin pahoja raivareita ole tullut. Muutenkin tuon toisen uhma on enemmän rähinää ja toisen enemmän mökötystä. Kumpi sitten parempi, en tiedä.
 

Yhteistyössä