Kenelläkään kokemuksia oxempic laihdutuslääkkeestä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei taida oikein nyt saada apteekeista
"Markkinoilta vedettyjä lihavuuslääkkeitä

Vuonna 1997 myynnistä vedettiin lihavuuden hoitoon käytetyt fenfluramiini ja deksfenfluramiini, koska niistä aiheutui sydänhaittoja.

Vuonna 2009 myyntikieltoon joutui rimonabantti, koska se aiheutti myös masennusta ja kasvatti itsemurhariskiä.

Vuonna 2010 vedettiin myynnistä sibutramiini sydänhaittojen ja myös suurentuneen aivohalvausriskin vuoksi."-IL-
 
Jos tuoreet uutiset pitävät paikkansa, odottaa Tanskaa Norjan kohtalo - huikea rikastuminen. Jo tähän asti Ozempicia valmistava yhtiö on suurelta osin ollut vastuussa Tanskan talouden hyvästä tilasta.

Tyypin 2 diabeteksen hoidossa käytetty semaglutidi voi tutkijoiden mukaan hidastaa ikääntymistä, kertoi Yalen yliopiston lääketieteellisen oppilaitoksen professori Harlan Krumholz perjantaina muun muassa Britannian yleisradio BBC:n ja brittimedia The Telegraphin mukaan.

Semaglutidia on muun muassa Ozempic- ja Wegovy-lääkkeissä, joita käytetään diabeteksen hoitoon ja yleisesti laihdutuslääkkeinä.

Krumholzin mukaan useissa uusissa tutkimuksissa on näkynyt, että semaglutidilla on ”kauaskantoisia hyötyjä, jotka ylittävät aiemmin kuvitellut”. Sitä voitaisiin käyttää laajasti erilaisten sairauksien kuten reuman, Alzheimerin taudin ja jopa syövän hoidossa.
”En yllättyisi, jos ihmisten terveydentilan parantaminen tällä tavalla tosiasiassa hidastaisi ikääntymistä”, Krumholz sanoi perjantaina Euroopan kardiologien yhdistyksen konferenssissa Lontoossa perjantaina.

Krumholz on kardiologi, ja hänen mukaansa löydökset voisivat parhaimmillaan mullistaa sydän- ja verisuonitautien hoidon.



Palstan tinahatut: Voiko näissä piikeissä olla mikrosiruja? ;)


 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä