Hohhoijaaa
Joo, en oo kokki ollenkaan.
Tein lasagnettea. Kastikkeeseen piti lisätä vettä ja maitoa. Fiksuna tyttönä ajattelin käyttää ketsuppipullon loput pois, joten laitoin siis ketsuppivettä ja maitoa. Kaadoin nesteen kastikkeeseen ja vasta siinä vaiheessa huomasin että liemi oli heroittunut. Maito ei siis näköjään tykännyt ketsupista
Pistin koko höskän kuitenkin uuniin.. mutta voiko sitä syödä? Vaikuttaako se maidoin leikkaantuminen makuun? Tuleeko maha kipeäksi?
Ihan vähän ottaa päähän, sinne tais mennä se ruoka. Argh.
Tein lasagnettea. Kastikkeeseen piti lisätä vettä ja maitoa. Fiksuna tyttönä ajattelin käyttää ketsuppipullon loput pois, joten laitoin siis ketsuppivettä ja maitoa. Kaadoin nesteen kastikkeeseen ja vasta siinä vaiheessa huomasin että liemi oli heroittunut. Maito ei siis näköjään tykännyt ketsupista
Pistin koko höskän kuitenkin uuniin.. mutta voiko sitä syödä? Vaikuttaako se maidoin leikkaantuminen makuun? Tuleeko maha kipeäksi?
Ihan vähän ottaa päähän, sinne tais mennä se ruoka. Argh.