Keittelen täällä omppuhilloo =)

Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Miksi ne pitää vielä kuoriakin?
Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Miksi ne pitää vielä kuoriakin?
Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
Mä soseutan kuorineen, siis vedän koko hörskän (siemenkodat toki pois) minimaalisesti kiehautettuna monitoimikoneessa, jolloin kuoret eivät häiritse tippaakaan, niistä tulee vain mukava rakenne.
 
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Miksi ne pitää vielä kuoriakin?
Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
Mä soseutan sauvasekoittimella...ei oo tullu tikkuista hilloo minusta...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Amalia K:
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:
Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Miksi ne pitää vielä kuoriakin?
Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
Mä soseutan sauvasekoittimella...ei oo tullu tikkuista hilloo minusta...
Mulle on jääny kammo tikkusesta omppuhillosta, siks mä en viitsi tehdä sitä kaappiin pilaantuun kun sitä ei sit kukaan syö jos se ei ole sileää.

Täytyypä kokeilla pikkusatsi jurnuttaa kunnolla sekasin jos sit sattumat häviäis hillosta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja NeitiNasu:
Antakaa konkarit mulle nyt tarkka ohje, miten toimia kun haluan omppusosetta tehdä. Siis ihan jokainen työvaihe tosi tarkasti. *elämässään ensimmäistä kertaa omenapuiden omistaja*
Mä teen niin että maijassa höyrystäen pehmitän kuorineen omppupalat , soseutan sauvasekoittimella ja sitten sokeroin ja pakastan.Tosi helppoo
 
Alkuperäinen kirjoittaja Amalia K:
Alkuperäinen kirjoittaja NeitiNasu:
Antakaa konkarit mulle nyt tarkka ohje, miten toimia kun haluan omppusosetta tehdä. Siis ihan jokainen työvaihe tosi tarkasti. *elämässään ensimmäistä kertaa omenapuiden omistaja*
Mä teen niin että maijassa höyrystäen pehmitän kuorineen omppupalat , soseutan sauvasekoittimella ja sitten sokeroin ja pakastan.Tosi helppoo
Mulla ei oo maijaa... pitääks mun nyt tätä varten ostaa?

Mikä mylly maura?
 

Yhteistyössä