Kyllä...maijalla höyrystelen. Hyi minuaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Hyvät omenat pilaat keittämällä vitamiinit pois ja sokeroimalla.
Miksi ne pitää vielä kuoriakin?Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
En määkään muuten kuori :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ne pitää vielä kuoriakin?Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ne pitää vielä kuoriakin?Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Mä soseutan kuorineen, siis vedän koko hörskän (siemenkodat toki pois) minimaalisesti kiehautettuna monitoimikoneessa, jolloin kuoret eivät häiritse tippaakaan, niistä tulee vain mukava rakenne.Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ne pitää vielä kuoriakin?Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
Mä soseutan sauvasekoittimella...ei oo tullu tikkuista hilloo minusta...Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ne pitää vielä kuoriakin?Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
Mulle on jääny kammo tikkusesta omppuhillosta, siks mä en viitsi tehdä sitä kaappiin pilaantuun kun sitä ei sit kukaan syö jos se ei ole sileää.Alkuperäinen kirjoittaja Amalia K:Mä soseutan sauvasekoittimella...ei oo tullu tikkuista hilloo minusta...Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Siks että mä vihaan yli kaiken niitä kuoren kappaleita mitkä tuntuu siellä hillossa. Hyi yäks.. ne tarraa kieleen ja kurkkuun ja..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ne pitää vielä kuoriakin?Alkuperäinen kirjoittaja miljoonakala:Huoh..munkin pitäis..Lapset tossa raahasi muovikassillisen äitille omenia iloks, eli huomenna sitten kuorin ja keitän ja keitän ja kuorin..puuh
Mä en käytä hilloon kuin hyvin tarkalleen pelkän hedelmälihan..
Mä teen niin että maijassa höyrystäen pehmitän kuorineen omppupalat , soseutan sauvasekoittimella ja sitten sokeroin ja pakastan.Tosi helppooAlkuperäinen kirjoittaja NeitiNasu:Antakaa konkarit mulle nyt tarkka ohje, miten toimia kun haluan omppusosetta tehdä. Siis ihan jokainen työvaihe tosi tarkasti. *elämässään ensimmäistä kertaa omenapuiden omistaja*
Mulla ei oo maijaa... pitääks mun nyt tätä varten ostaa?Alkuperäinen kirjoittaja Amalia K:Mä teen niin että maijassa höyrystäen pehmitän kuorineen omppupalat , soseutan sauvasekoittimella ja sitten sokeroin ja pakastan.Tosi helppooAlkuperäinen kirjoittaja NeitiNasu:Antakaa konkarit mulle nyt tarkka ohje, miten toimia kun haluan omppusosetta tehdä. Siis ihan jokainen työvaihe tosi tarkasti. *elämässään ensimmäistä kertaa omenapuiden omistaja*