Keilaamaan 3-vuotiaan kanssa?

Varasin tuossa äsken keilailuajan ja vasta nyt jälkikäteen rupesin miettimään että pystyykö 3-vuotias edes keilaamaan..? :D Siis että onko pallot liian painavia tms. Ja mites ne kengät, saakohan olla omia esim. jumppatossuja mukana kun siellä pienin koko on 29.

(joo voin soittaakin mutta kysympä nyt ensin mielenkiinnosta teiltä että onko joku keilannut 3-vuotiaan kanssa... :) )
 
Kyllä sä voit ottaa lapselle omat jumppatossut mukaan, kunhan niissä on pohjat kuivat ja puhtaat:)
Palloja on tosi eripainoisia, esim. ne 6lbs:n pallot (ne on yleensä semmosia värikkäitä, helpompi löytää kaikkien pallojen joukosta. Jos ei löydy, niin kysy kassalta, voivat olla myös "jemmassa") on varmasti semmosia minkä tuon ikäinen jaksaa kaksin käsin heittää.

Muistathan vaan vahtia lastasi, ettei lähde poukkoilemaan muiden tielle toisten radoille:)
 
nuuhi
Meillä 3-vuotias on todella innokas keilaaja, on käyty hallilla lapsen kanssa noin 10 kertaa. Niissä halleissa, joissa olemme käyneet, on keilakenkiä ainakin koosta 26 alkaen, eli niitä on pystytty käyttämään. Jos ei ole riittävän pieniä kenkiä niin sisätossut käy mainiosti, pääasia ettei kengissä tule likaa vauhdinottoradalle.

Ekoilla kerroilla, siis lapsen ollessa 2-vuotias, käytettiin juurikin tuota telinettä, johon pallo nostetaan ja työnnetään siitä radalle. Lapsi tykkäsi siitäkin, mutta vielä suurempi riemu tulee kun saa itse heittää pallon radalle. Pallona on ollut 6-7 lbs, noilla halleilla ei kevyempiä ole ollut, ja niillä on jaksanut ravata tunnin ajan keilaamassa. Yhdellä kädellä ei tietenkään vielä jaksa, mutta kahdella kädellä saa viskattua ihan hyvin. Ja ränniesteitä on toki käytetty myös, niin suuremmalla todennäköisyydellä keiloja kaatuukin :)

Keilailu on meidän lapselle hyvää treeniä oman vuoron odottamiseen ja muiden huomioimiseen. Alusta asti on opetettu myös keilailuetikettiä, eli viereisellä radalla keskittyvää ei saa häiritä ja ratarikkoviivan yli ei astuta.
 
kylmaaar
peesaan täysin edellistä, mekin alotettiin 2vuotiaan kanssa. Nyt käydään 3 ja 6 vuotiaan kanssa ja nauttivat todella :) tuo kuopus 1v on mukana ja mielellään niitä palloja jo testailee. Otetaan aina reunimmainen rata niin jää hyvin tilaa.
 

Yhteistyössä