Kehupa lapsesi perhepäivähoitajaa :)

  • Viestiketjun aloittaja pp-hoitsu
  • Ensimmäinen viesti
pp-hoitsu
Vai onko kellään mitään positiista sanottavaa? Kun noita negatiivisia lukee niin sitä kaipaisi jotain positiivista piristettä. Onneksi sitä saa kyllä myös lasten vanhemmilta ihan suoraan. Kaikki pph:t eivät nimittäin ole 6-kymppisiä, nutturapäisiä, kiukkuisia akkoja kuten tämänkin palstan pph-stereotyyppi tuntuu olevan .:...
 
Meillä myös!
Ihana pph nimittäin. Hoitoonlähtö sujunut tosi mallikkaasti tämän aarteen ansiosta. On yli 50-vuotias, mutta tulee lasten kanssa juttuun tosi hyvin. Osaa pyöritellä näitä hoitolapsiaan ansiokkaasti, myös kiukun hetkellä. On iloinen ja mukava.
 
mamma
minäkin voinv ainoastaan kehua meidän pojan pph:ta. Aivan ihana hoitaja ja poika tykkää olla siellä hoidossa ihan mielettömästi. Kerran kun menin hakemaan poikaani hoidosta ja tapansa mukaan hän ei olisi halunnut lähteä pois. Samaan aikaan tuli toinen äiti hakemaan myös poikaansa, niin jo äitin auton nähtyään poika alkoi itkemään ja huusi "mamma ei saa tulla!" Tuumasinkin tähän ääneen, että "meillä on aivan liian hyvä hoitaja, ku me ei saada enää meidän lapsia kotiin." =)
 
Meillä oli ihana pph!
Ei koskan tarvinnut olla huolissaan kuinka lapsi pärjää. Meni kuin mummolaan (vaikkei pph vielä mikään "mummo" ollut) :)
Suostui vaikka millaisiin aikatauluihin (joskus jouduin viemään jo klo6) ja olisi joskus voinut hoitaa tarvittaessa jopa viikonloppuisin. Vapaa-aika se on pph:llakin ja siksi viikonloppuisin oli toinen hoitaja.
 
vieras
Meillä on myös ihana pph, tosin yksityinen, mutta silti. Iloinen ja empaattinen ja uskallan jättää oman lapseni hänelle. Kehun tässä myös omaa siskoani, joka on kunnallinen pph, vaikka ei meidän lasta hoidakaan (asutaan eri kunnissa). Hänen hoitolapsensa saavat myös hyvää hoitoa ja huolenpitoa.
 
viikareiden äiti
meillä oli aivan mahtava pph myös. rauhallinen, tuli lasten kans hyvin toimeen, tekivät usein kaikkia askartelujakin. lähes koko talossa sai leikkiä, asioista pystytttiin aina sopimaan joustavasti puolin ja toisin. oli niin helppoa aina viedäkin, jos oli hoppu niin ovesta vaan sisään ja heippa. ja ennenkaikkea lapsista hoitaja oli mukava-viihtyivät tosi hyvin. oli aina hyvin luottavainen olo hoidon suhteen.
 
Meidän lapsilla on hyvä hoitaja.

Käyvät metsäretkillä, leipovat, askartelevat ym.

Kaikessa on ajateltu lapsia ja lasten viihtyvyyttä. Monenlaisia leluja, pelejä ja kirjoja löytyy sisältä ja ulkoa löytyy myös kaikenlaista ulkolelua ja tekemistä.

Lapset viihtyy hyvin ja meidän vanhempien on mukava mennä töihin, kun ei tarvitse huolehtia siitä, että miten lapset mahtaa päivällä pärjätä.
 

Yhteistyössä