Kehtaako kerrostalossa imuroida aamukasilta? Tai puoli yhdeksältä?

[QUOTE="noo";29274670]Eikait se imurin ääni niin äänekäs ole ettei vois imuroida silloin kun haluaa?[/QUOTE]

Niitäkin on erilaisia ja lattioiden läpi kuuluu eritavoin riippuen talosta. Edellisessä kuului tosi hyvin, tässä ei juurikaan joten meitä ei häirii vaikka ylänaapuri millon imuroisi. Kyllä mää kehtaan 8 tai puol 9 imuroida jos se on tehtävä.
 
Imurointi ja pyykinpesu on sellaisia, että niitä voi mielestäni tehdä heti kun hiljaisuus päättyy (meillä klo 7). Poraamisen kyllä soisin aloitettavan myöhemmin, etenkin viikonloppuisin.

Hiljaisuus alkaa tässä talossa klo 23, mutta en kyllä kehtaa imuroida tai kolistella yhdeksän jälkeen, koska naapurissa asuu huonouninen vanhus.
 
"Marika"
Tosi typerää ajatella että kun kello lyö 7 niin saa tehdä mitä huvittaa! Maalaisjärkeä omaava ihminen ajattelee muitakin ja antaa ihmisten nukkua vielä siihen aikaan, vituttaa juurikin tuollainen vitun MULLA ON OIKEUS tehdä mitä huvittaa tsiisus..
 
"äiti88"
Meillä hiljaisuus kestää ilta kymmenestä aamu kahdeksaan. Eli voisin kyllä imuroida klo. 8 aamulla tilanteessa, että on pakko. Muuten mieluiten viikonloppuisin odotan sinne kello kymmeneen. Arkisin yhdeksältä. Pyykki- ja tiskikone kyllä pyörii jo kasilta oli päivä mikä vaan, ne on niin hiljaisia ja täällä on hyvät äänieristykset joten mielestäni ihan ok.
 
"wieras"
Kehtaahan sitä ja niin jo näköjään teitkin :) Toki riippuu kanssa että kuinka paperiseinät teillä on :D Täällä ei kuulu IKINÄ mitään naapureiden ääniä, välillä jotain tömähdyksiä ja vessanpöntön vetämisiä. Mutta ei mitään muuta, ei suihkua, ei imurointia, ei pesukoneita... Toivottavasti noi kuitenkin tekee nekin asiat.....
 
Riippuu taloyhtiöstä, meillä on 21-07.
Tuo klo 21 on mun mielestä jo liioittelua. Joissakin taloyhtiöissähän urpot naapurit valittaa kaikista äänistä, joita kuuluu hiljaisuuden jälkeen. Tässä taloyhtiössä taas osataan ajatella naapureita ihan ilman sääntöjäkin. Tänään meillä on kotona pikkujoulut ja ajateltiin kyllä laittaa lappu, vaikka lopetetaankin ennen hiljaisuuden alkamista.

(Ei ehkä kuulu asiaan, mutta kaiken huippu oli se palstamamma, joka oli nähnyt naapurin ilmoitustaululle laittaman lapun mahdollisesta melusta ja myrtyneenä alkoi jo ennen bileiden alkamista kyttäämään kelloa. Varmasti ihana naapuri.)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä