Kauanko yrititte vauvaa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ensimmäistä 2,5 vuotta (tuli luomusti) ja toista ei vielä tosissaan ehditty yrittää, esikoinen oli 1,5 silloin ja oli ehkä kolmet kuukautiset ollu ennen uutta raskautta
 
vierailija
Ensimmäinen alkoi tokasta yrityskierrosta, kakkonen heti ekasta yrityskierrosta, myös kolmonen ihmeellisesti ekasta yrityskierrosta, nyt neljättä yritetty vuosi ja yk 14 menossa. Sanat ei riitä kuinka kiitollinen olen kolmesta helposti alkaneesta raskaudesta ja samalla ihmettelen tätä elämän ihmeellisyyttä jos toiveissa ollutta neljättä ei saada ollenkaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Emmelie75
vierailija
Ekaa reilu neljä vuotta, hoidoilla tuli. Sitä ennen kaks keskenmenoa, hoidoilla nekin.
Tokaa yhden kerran, eli ekasta hoidosta tärppäs.
Kolmatta nyt yritetty 1,5v. Saldona yks kkm, sekin hoidoilla.
 
  • Tykkää
Reactions: Emmelie75
vierailija
5 lasta ensimmäisestä kierrosta ja kuudes ihmeellisesti vasta 1v1kk yrityksen jälkeen, välissä oli keskenmeno jonka jälkeen plussasin heti. Seitsemäs myös yllättäen ensimmäisestä kierrosta vaikka pelkäsin yrityksen kestävän kun ikää oli jo melkein 37v.
 
Käärmeinen
22-vuotiaana esikoisen kohdalla meni noin 4kk ennen plussaa. 30-vuotiaana yritystä takana n. 7kk, sisältäen 2 keskenmenoa, kunnes tuli se "kestävä plussa" ja tämä raskaus nyt menossa rv 24.
 
vierailija
ekaa kertaa tulin raskaaksi aikalailla heti ehkäisyn lopettamisen jälkeen (viikon sisällä), loppui keskenmenoon. sen jälkeen oli kahdet tai kolmet menkat välissä kunnes tulin raskaaksi taas
 
Exän kanssa 1.5v eikä siis raskautta. Tää tuli sit kumppanin vaihduttua kertalaakista (l.a. kesäkuussa 2022). En tiedä, oliko syynä oma stressi, huono tuuri vai jättikö mies jotain kertomatta (tätä kovasti epäilin, kun suhteessa niin hurjasti oli valheita). Toki kierrotkin mulla 33-120 välillä, tän plussan tein kp93.:)
 

Yhteistyössä