Kauan teillä meni, että löysitte sopivan okt:n itsellenne?

  • Viestiketjun aloittaja okt:sta haaveileva
  • Ensimmäinen viesti
:snotty: Odotas nyt... Olisko se ollu toukokuuta (´05 ) kun käytiin katsoo ekaa taloa, ja se kesä kierreltiin aika tiiviisti kaikki varteenotettavat kohteet. Helmikuun alussa ´06 muutettiin tähän sit.
 
...
En mä enää edes muista. Puolitosissaan niitä katseltiin ensi alkuun ja sitten vähän vakavammin. Kyllä me varmaan yli puoli vuotta silloin tällöin näytöissä käytiin. Sitten kolahti.
 
Niin, pitänee lisätä, et me käytiin jo sillon ´05 kesällä tätä katsoo, mut tyrmättiin tiettyjen ominaisuuksien takia. Mut sit pikkuhiljaa aletttiin lämmetä tälle kuitenkin, ja käytiin aina vaan uudestaan katsoo. Toki muitakinvielä sen syksyn aikana katseltiin.
 
mie
me myytiin oma pois viime syyskuussa ja etitään edelleen. Etsitään omakotitaloa tai tonttia suhteellisen pieneltä alueelta pk-seudulla joten voi vielä tovi mennä ennen kuin löytyy. Meille on sijainti tosi tärkeä joten ollaan valmiita käyttämään paljon aikaa sen oikean talon/tontin löytämiseen :)
 
Anna
Eka talo ostettiin näkemättä, siis netistä katottiin kuvat ja se oli ihan eka joka kiinnosti ja se otettiin :)

Nyt ollaan etsitty uutta kohta 2-vuotta, mutta kun ei vaan löydy sopivaa.
 
Gluteus maximus
me ollaan katseltu jo useampi vuosi ja käyty hissukseen esittelyissä. Nyt viimeinen pari kuukautta käyty tosissaan ja sitten se löytyi ihan sattumalta. Eniten vaikutti paikka, ja talon koko. Meille tosiaan tuolla paikalla tosi paljon merkitystä, koska esikoinen menee parin vuoden kuluttua kouluun ja koulumatkan pitää olla turvallinen, samoin miehen työmatkan pitää olla kohtuullinen, joten kaikki tämä vaikutti ja onneksi löytyi :)
 
Etsintä alkoi tammikuussa 2007, sitten tehtiin kompromissiratkaisu ja ostettiin rivariasuntoa kun ei OKT´ta löytynyt. 2009 kyllästyimme etsintään ja rivariasumiseen ja myytiin se asunto ja ostettiin tontti. Syksyllä päästään muuttamaan, joten kyllähän siinä melkein 3v meni kaiken kaikkiaan :D
 
pat
Tontin löytäminen ei ollut ongelma, koska se oli jo tavallaan perintönä valmiina. Puoli vuotta käytiin keskusteluja eri talofirmojen kanssa ja seuraavat puoli vuotta sitten suunniteltiinkin itse taloa. Lopulta saatiin pohja mieleiseksi ja hankittiin piirtäjä.
Eli ei ihan helppo homma.... Valmiita taloja ei edes haaveiltu, koska tiedettiin ettei löydettäisi ikinä mieleistä.
 
mie
Valmis taloista ei löytynyt mieleistä vuoden etsinnän jälkeen. Myös talopakettia ei löytynyt suoraan, aina olisi pitänyt tehdä aikalailla muutoksia. Eli lopputulos: omista suunnitelmista piiretty talo, joka rakennettiin pitkästä. Ja kyllä kannatti :)
 
s
Alkuperäinen kirjoittaja dfdf:
Pari vuotta katseltiin taloja harvakseltaan. Sitten tärppäsi ihan odottamatta. Meillä ei ollut kiirettä.
Peesi. Kävin katsomassa aika harvaa taloa, yhtä taloa tämän unelman naapurissa pari vuotta aikaisemmin ja kourallista näiden välillä.
 

Yhteistyössä