Katseleeko lapset telkkaria?

  • Viestiketjun aloittaja Twinky
  • Ensimmäinen viesti
Twinky
Siis onko taapero innokas lasten ohjelmien perään? Meidän neiti 1-v9-kk jaksoi tänään katsoa 5 minsaa teletappeja(ennätys)eikä ole yhtään kiinnostunu telkasta,tai on joskus katsellut luonto ohjelmia,mutta ei ole kiinnostunut esim. piirretyistä.
 
Ti-Ti nalle on in! Siinä varmaan viehättää musiikki, sitä jaksettaisiin katsoa vaikka koko päivä (1.5v). Ei myöskään jaksa katsoa piirrettyjä eikä mitään missä ei ole musiikkia. Piirretyistä katsoo alkumusiikin ja sit häipyy muihin puuhiin.
 
Meillä kuopus (1v4kk) ei ole yhtään kiinnostunut telkkarista. Esikoinen kiinnostui vasta 2,5 vuotiaana ja keskimmäisellä (nyt 2,5v) on yhä "keskittymisvaikeuksia". Tohinaa riittää enkä kyllä pidä telkkaria tosiaan mitenkään tärkeänä . :)
 
Meillä tyttö (1v 5kk) katsoisi teletappeja tai Titi-nallea vaikka koko päivän. Yritän keksiä joka päivä kaikkea muuta tekemistä, koska en usko television katselun olevan kovin kehittävää... Mitä mieltä olette?! Jos aika käy pitkäksi, huomaa tyttäreni heti television ja alkaa vaatia "Titiä" tai "Tappia". Toisinaan tulee sitten annettua periksi. Titiä en toisaalta pidä kovin pahana, koska lapsi pystyy siinä osallistumaan myös itse laululeikkeihin.
 
naturally
Meillä ei alle 3-vuotiaat katso telkkaria, mitä nyt vähän vilkuilevat aikuisten ohjelmia... Mut siis taaperoille ei ole mitään hyötyä lastenohjelmista, heille riittää maailmassa vielä niin paljon ihmeteltävää ja tutkittavaa, että telkkaria ei virikkeenä mielestäni tarvita! Isommat jo oppivatkin sitten jotain lastenohjelmista.
 
opiskäippäharmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.01.2005 klo 15:27 Piipero kirjoitti:
Ti-Ti nalle on in! Siinä varmaan viehättää musiikki, sitä jaksettaisiin katsoa vaikka koko päivä (1.5v). Ei myöskään jaksa katsoa piirrettyjä eikä mitään missä ei ole musiikkia. Piirretyistä katsoo alkumusiikin ja sit häipyy muihin puuhiin.
meillä aivan sama pojan 1v 8kk kanssa! riitta ja lapset meuhkaa heti aamusta.
 
Meillä kyllä joka päivä poika katsoo. Tykkää Nalle Puhista ja Tomi Traktorista, mutta katselee myös muita lastenohjelmia. Olen huono äiti kun käytän tv:tä välillä hyväksi, jotta saan joitakin kotihommia tehdyksi helpommin :ashamed: .
 
Meillä katsotaan lauantain lastenohjelmat kakkoselta, Tomi Traktori ja muut, ikää 1,4v. Aika hyvin keskittyy katsomiseen ja TitiNallen tahdissa tanssii.
Muuten ei tv:tä katsella päivän aikana, yritetään vielä keksiä jotain muuta puuhaa.
 
Tähtiskä
Meillä tytsy (vähän yli 1v) katsoo titi nallea, teletappeja sekä tomi traktoria. Titiä haluaisi katsoa vaikka koko päivän ja vaatii sitä itsekkin katsottavaksi. ;) Titi on mielestäni hyvä, koska siinä lapsi saa leikkiä ja voi oppiakkin jotain uutta! =)
 
äippäjapojat
meillä2v3kk tykkää katsoa paljonkin, nyt kun laitettiin omat videot ja tv. lastenhuoneeseemme! Puuhapete, nallepuh, ja varsinkin POSTIMIES PATE on ihan ykkönen. katsoo niin kauan rauhassa kun filmi loppuu! elikkä jonkun tunnin verran! ellei enemmän!
myös salkkareiden alkumusiikki kiinostaa..huutaa aina et "alkkarit aakaa" ja äitii tuu patkoo(katsomaan) :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
 
dagu
meidän 1,4kk:n ikäiset tyttösemme rakastavat mainoksia, etenkin "telefinland miestä", ja myös salkkareitten tunnari saa tytöt jähmettymään ja tuijottamaan telkkaria... ja silloin eivät kyllä näe iekä kuule muuta :heart:
 
Meillä poika 1v 3kk rakastaa mainoksia. Se telefinland-äijä on yks suosikki täälläkin. =) Yritetään rajoittaa telkun katsomista, tv kun tuntuu kiehtovan turhankin paljon. Häiritsee ruokailuakin jos kuuluu keittiöön asti tv:n ääniä... :\|
 
Poika 1 v 5 kk ei juurikaan perusta telkkarista, se tarvii ainoastaan aamuisin avata, kun heräillään pikku hiljaa ja toimii lähinnä valaisimena makuuhuoneessa.

Salkkareitten tunnaria rakastaa, mutta ei juurikaan katsele itse ohjelmaa.
 

Yhteistyössä