makuja kaipailisin jos olette..
ite maustanut koskenlaskijalla tekis mieli koklata muuta..
ite maustanut koskenlaskijalla tekis mieli koklata muuta..
Samoin.Mä olen laittanut tuorejuustoa tai sitten valmiin sopan kaveriksi raejuustoa.
antaako millaisen maun?parmesaaniraastetta valmiin keiton pààlle
oletko maistanut parmesaania? se ei ole niin "kermaista" kuin esim tuorejuustot.antaako millaisen maun?
Sitä minä laitan, sellaista pehmeää joka käy levitteeksikin, se mukavasti pehmentää keiton rakenteen, sulatejuustoja en käytä ollenkaan, ovat minun makuuni rakenteeltaan liian kumimaisia.Alkuperäinen kirjoittaja Kotilohikäärme;22310948:Tomaattipohjaiseen keittoon sopii mainiosti vuohenjuusto!
olen maistanut sillä mietin millaisen antaa keiton päällä=)oletko maistanut parmesaania? se ei ole niin "kermaista" kuin esim tuorejuustot.
vuohenjuustoa mulla on ollut hinku kokeilla muutenkin,sitä on moni kehunut,tietäis vain miten ekakertalaisen olis helppo sillä kokataAlkuperäinen kirjoittaja Kotilohikäärme;22310948:Tomaattipohjaiseen keittoon sopii mainiosti vuohenjuusto!