mitä hyvää ootte grillanut ja miten?
Onko kukaan tehnyt "grillinyyttejä". Jossain näin sellaisia, mut en muista miten tehdään. Eli folion sisään esim. uusia perunoita, porkkanaa, parsaa, sipulia ja grilliin. Pitääkö ne keittää ensin? ja mitä muuta siihen laittais?
Miten ootte grillanut maissia, niin ettei se kuivu?
Ja millaisia vartaita olette tehneet?
Laitoin viimeks lihaa ja kirsikkatomaatteja, maissia ym... samaan vartaaseen ja maissit kuivui/paloi , kirsikkatomaatit meni riki ja tippui pois ja liha oli osittain raakaa. Varmaan on jokin fiksumpikin tapa vartaiden tekoon.
Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan! :flower:
Onko kukaan tehnyt "grillinyyttejä". Jossain näin sellaisia, mut en muista miten tehdään. Eli folion sisään esim. uusia perunoita, porkkanaa, parsaa, sipulia ja grilliin. Pitääkö ne keittää ensin? ja mitä muuta siihen laittais?
Miten ootte grillanut maissia, niin ettei se kuivu?
Ja millaisia vartaita olette tehneet?
Laitoin viimeks lihaa ja kirsikkatomaatteja, maissia ym... samaan vartaaseen ja maissit kuivui/paloi , kirsikkatomaatit meni riki ja tippui pois ja liha oli osittain raakaa. Varmaan on jokin fiksumpikin tapa vartaiden tekoon.
Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan! :flower: