kasviksia grillissä

mitä hyvää ootte grillanut ja miten?

Onko kukaan tehnyt "grillinyyttejä". Jossain näin sellaisia, mut en muista miten tehdään. Eli folion sisään esim. uusia perunoita, porkkanaa, parsaa, sipulia ja grilliin. Pitääkö ne keittää ensin? ja mitä muuta siihen laittais?

Miten ootte grillanut maissia, niin ettei se kuivu?

Ja millaisia vartaita olette tehneet?
Laitoin viimeks lihaa ja kirsikkatomaatteja, maissia ym... samaan vartaaseen ja maissit kuivui/paloi , kirsikkatomaatit meni riki ja tippui pois ja liha oli osittain raakaa. Varmaan on jokin fiksumpikin tapa vartaiden tekoon.

Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan! :flower:
 
Me grillataan usein maissia mutta grillauksen ajan sivellään kastiketta ettei kuivu. Sipulit on mun herkkua. Nyytteihin oon laittanut: perunasipulisekotusta, kasvissuikaleita, tuorejuustoa, kermaa ja mausteita. Ihania herkkusieniä saa kun kovertaa kannan pois ja laittaa sisään tuorejuustoa ja kietoo pekoniin :p Vartaisiin kantsii lihat laittaa kypsänä. Kanan siivet tulee grillissä ihanan rapeiksi.
 
Jos sinull aon "ylijäämäperunoita" edelliseltä päviältä, niin ne voi käyttää nyyteihin vallan mainiosti. Sekaan vain mausteita ja vaikak purjosilppua. jo steet raaoista kasvikisista, niin laita juurekst pieninä palasiana tai jopa raasteena, niin ei tarvi kypsentää niin mahdottoman kauan. Hyvä yhdistelmä on peruna-parsakaali-punasipuli-persilja-valkosipuli. PIenksi palasiksi, kulhoon, hoeman öljyä ekä pippurirouhetta ja suolaa sekaan. Sen jälkeen joko useiksi pieniksi nyyteiksi tai yhdiksi isoksi. kannattaa laittaa kasvikset esin leivinpaperin sisään ja sen jälkeen vasta erros tai kaksi alufoliota, niin aivät tartu folioon kiinni.
 
Murmeli
Täältä löydät muutaman hyvän grilliruokaohjeen sekä yksi versio etsimistäsi nyyttikasviksista. Kuvat mukana. :attn:

http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/category/GRILLIRUOKIA

näyttää tosi herkullisilta! :p
 

Yhteistyössä