Kasvikset- kuinka käyttää ruoanlaitossa?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja osaamaton
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
O

osaamaton

Vieras
Tajusin juuri, että meillä syödään ihan liian vähän kasviksia.
Tajusin myös, että syy on siinä, etten osaa laittaa mitään kasviksista.
Teen toki salaattia ruoan lisänä välillä, mutta haluaisin oppia tekemään jotain muutakin, käyttää vähän monipuolisemmin kasviksia, enkä vain raakana tai keitettynä.

Kuka osaa tehdä uunikasviksia? Marinoidaanko ne öljyssä ja maustetaan? Tuleeko kulhoon lisäksi vähän vettä, vai miten eivät kuivu?

Haluaisin käyttää esim. paprikaa, sipulia, porkkanaa.

Enkä tarkoita nyt ruokia, mihin voi lisätä kasvikset sekaan (kuten laatikot), vaan ihan pelkästään kasvisten tekoa.

Mitä te teette kasviksista? Kuinka maustatte?
 
Me syödään usein pakastevihanneksia pastan ja perunan sijasta. Wokit on myös hyviä, varsinkin kun lisää creme freche:ä. Syödään myös vihanneksia ihan kokonaisina (porkkanoita ja tomaatteja ), ei aina tartte pilkkoo salaatiks.
 
Me syödään usein pakastevihanneksia pastan ja perunan sijasta. Wokit on myös hyviä, varsinkin kun lisää creme freche:ä. Syödään myös vihanneksia ihan kokonaisina (porkkanoita ja tomaatteja ), ei aina tartte pilkkoo salaatiks.
 
kun teen itse lohkoperunoita niin laitan sinen aina yhtä paljon porkkanaa sekaan..tulee tosi hyviä ja lapsetkin tykkää.oöjyä, mustapippuria, timjamia ja vähän suolaa sekaan ja uuniin 200 kunens ovat pehmeitä.helppoa .
 

Similar threads

Yhteistyössä