O
osaamaton
Vieras
Tajusin juuri, että meillä syödään ihan liian vähän kasviksia.
Tajusin myös, että syy on siinä, etten osaa laittaa mitään kasviksista.
Teen toki salaattia ruoan lisänä välillä, mutta haluaisin oppia tekemään jotain muutakin, käyttää vähän monipuolisemmin kasviksia, enkä vain raakana tai keitettynä.
Kuka osaa tehdä uunikasviksia? Marinoidaanko ne öljyssä ja maustetaan? Tuleeko kulhoon lisäksi vähän vettä, vai miten eivät kuivu?
Haluaisin käyttää esim. paprikaa, sipulia, porkkanaa.
Enkä tarkoita nyt ruokia, mihin voi lisätä kasvikset sekaan (kuten laatikot), vaan ihan pelkästään kasvisten tekoa.
Mitä te teette kasviksista? Kuinka maustatte?
Tajusin myös, että syy on siinä, etten osaa laittaa mitään kasviksista.
Teen toki salaattia ruoan lisänä välillä, mutta haluaisin oppia tekemään jotain muutakin, käyttää vähän monipuolisemmin kasviksia, enkä vain raakana tai keitettynä.
Kuka osaa tehdä uunikasviksia? Marinoidaanko ne öljyssä ja maustetaan? Tuleeko kulhoon lisäksi vähän vettä, vai miten eivät kuivu?
Haluaisin käyttää esim. paprikaa, sipulia, porkkanaa.
Enkä tarkoita nyt ruokia, mihin voi lisätä kasvikset sekaan (kuten laatikot), vaan ihan pelkästään kasvisten tekoa.
Mitä te teette kasviksista? Kuinka maustatte?