kastroitu uroskoira astui kiimassa olevan nartun, miten ihmeessa?

  • Viestiketjun aloittaja ei ymmärrä
  • Ensimmäinen viesti
ei ymmärrä
Meillä siis narttu ja uroskoira, uros kastroitiin 2,5 kk sitten vahinkojen välttämiseksi, ikää uroksella 1,5v.
Homma tehosi, uros lakkasi hinkumasta narttujen perään, ei edes nosta koipea enää, eikä nuoleskele ja seisottele.
Mutta: Nyt nartulla juoksut, ja kun narttu tarjoaa itseään niin uros astuu sitä, ja ihan kunnolla kuin olisi viriili uros vielä? Miten ihmeessä, eikös kivesten poistaminen pitäisi viedä siittiötuotannon lisäksi hormoonituotannon ja seisokit? Jos tuo narttu tulee tiineeksi niin sitten on maailmankirjat todellakin sekaisin...
Kokemuksia kellään?
 
ei ymmärrä
[QUOTE="vieras";28778134]astuiko ihan siitin sisään vai tavallista nylkyttämistä vain?[/QUOTE]

Astui ja olisi jäänyt nalkkiin jos en olisi keskeyttänyt, tiedä miten on käynyt kun ovat olleet öisin keskenään samoissa tiloissa jne. Ja "tuotti" myös jotain?
 
"vieras"
Onnea! Voipi tulla pikkusia vauvoja, jos oikein lykästäny ja jäänyt matkalle "säilöön" siemeniä huolimatta kastroinnista. :D kuullut joskus vähän niitä ns.kaupunkitarinoita ja mummun koira sai pennut tälleen.. kun liian aikaisin oli jätetty vahtimatta naarasta ja urosta lääkärillä käynnin jälkeen. ;)
 
ei ymmärrä
[QUOTE="vieras";28778153]Onnea! Voipi tulla pikkusia vauvoja, jos oikein lykästäny ja jäänyt matkalle "säilöön" siemeniä huolimatta kastroinnista. :D kuullut joskus vähän niitä ns.kaupunkitarinoita ja mummun koira sai pennut tälleen.. kun liian aikaisin oli jätetty vahtimatta naarasta ja urosta lääkärillä käynnin jälkeen. ;)[/QUOTE]

No toivotaan että matkallekin jääneet on kuolleet melkein 3 kuukaudessa. Sinällään ei olisi mikään kauheus, kyllä niille ottajia olisi, en vain jaksaisi nähdä sitä vaivaa, ja siksi leikkautinkin.
En vain käsitä miten se kykenee tuohon eunukkina, mutta eiköhän se ole turvaseksiä kuitenkin.
 
Adolf
Mut jos ihmiseltä poistaa kivekset esim syövän takia niin kai se kikkeli silti toimii? näin mä ainakin luullu o_O
Liittyy aiheeseen melkein.
Voi toimiakin, riippuu paljonko mieshormoonia valmistuu muualla elimistössä. Tästä on ihmiskokeitakin, kun saksalaiset käyttivät WW II:ssa kastraattimiinoja. Tuohon kun astuu, niin ensimmäinen räjähdyspanos lennättää miinan vyötärön korkeudelle, jossa sitten toinen panos räjähtää. Jenkit olivat ymmärrettävästi aika haluttomia hyökkäämään näillä miinoitetun alueen läpi.
 
Kaverin alle vuoden vanhana kastroitu koira myös astui kiimaisen nartun ihan nalkkiin asti. Nuoria koiria olivat molemmat ja se oli nartun eka juoksu. Onneksi uros oli kastroitu siis, muuten olisi tullut aivan liian nuorelle koiralle pennut.
 
vierailija
Sukuhormoneita tuottavat myös lisämunuaiset ja leikattu uroskoira pystyy usein astumaan jopa ihan nalkkiin asti. Tiineeksihän narttu ei siitä enää tule.

Ei se seksuaalisuus eläimestä eikä ihmisestä katoa jonkun ruumiinosan poistolla kun se on aivoissa.
 
vierailija
Meidän 11v uros, joka on kastroitu 3 vuotiaana astuu leikkaamaton nartun kanssa loppuun asti eli nalkkiin. Toista viikkoa on aikamoinen ähellys päällä. Viimeksi vanhus jo hieman ontui pitkästä jumppakaudesta. Jos laittaa erilleen alkaa vinkuminen. Ei voi käyttää edes yhtä aikaa lenkillä, koska saisi hävetä silmät päästä.
 

Yhteistyössä