Kas kummaa kun huippu-urheilijoita on alkanut kuolemaan kovasti sydänkohtauksen koronarokotusten alettua!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kas kummaa kun huippu-urheilijoita on alkanut kuolemaan kovasti sydänkohtauksen koronarokotusten alettua!

TRIBUTES have flooded social media for another young footballer who died of a heart attack.


Fabricio Navarro, a young footballer from Argentinian club Atlético Tucumán, died of a heart attack on Wednesday, June 15.

Tributes have poured into social media for the young man who played in the club’s youth squad.

“Atlético Tucumán regrets to report the death of Fabricio Navarro, a player in the institution’s training divisions. The young man, category 2001, suffered a heart attack this afternoon. We accompany his family and friends with respect and affection at this difficult time,” the club announced on Twitter.
 
  • Surullinen
Reactions: Lispetti
vierailija
Ja taas. Nuori huippu-urheilijanainen cuoli ”ihan tuosta vaan”!

TRIBUTES flooded social media on Thursday, June 16 after the news that Trans Nzoia Falcons striker Marvel Simiyu had died suddenly aged 21.
 
  • Surullinen
Reactions: Lispetti
vierailija
Kilpailu on kovaa ja huippupaikkoja vähän siksi kaikki mahdolliset keinot otetaan käyttöön saavuttaakseen paikan auringosta.
"Anaboliset steroidit huonontavat veren kolesteroliarvoja. Hyödyllinen “hyvä” kolesteroli (HDL) laskee ja “paha” kolesteroli (LDL) nousee käytön yhteydessä. Niillä on myös vaikutuksia muun muassa veren hyytymistekijöihin ja hemoglobiiniin. Muutosten vuoksi sepelvaltimotaudin ja sydäninfarktin riski kasvaa merkittävästi."
 
vierailija
Siksi, että kilpailu on koventunut ja niitä paikkoja auringossa on vain muutamalle. On siis kokeiltava kaikki lailliset ja laittomat keinot jos aikoo voittaa.
Seliseli

Aina kilpailu on ollut kovaa. Ja sitäpaitsi kontrolli on paljon kovempaa niin niitä luultavasti käytetään huomattavasti vähemmän nykyisin kun on se kiinnijäämisen riski ja sanktiot päälle
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Steroideja käytettäessä HDL laskee ja LDL nousee. Vaikuttaa myös veren hyytymustekijöihin ja Hbn näiden muutosten takia sydänsairauksien riskit kasvavat merkittävästi.
 
vierailija
Lääkäri Heikkilä:

Tutkimuksessa 42,086 henkilöä ja 1223 kuollutta. Kuolleisuus oli 2.9%!! Koronaan max kuolleisuus 0,20%(manipuloitu luku) Joten rokote tappaa x 15 enemmän kuin ilman rokotetta vaikka PCR testi olisi positiivinen
 
vierailija
  • Tykkää
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä