karitsanlihasta...

ostin kokeeksi karitsan keittolihaa kun oli tarjouksessa. en oo oikeestaan käyttäny mitään vastaavaa lammasta tms koskaan ite....
mitäköhän siitä tulee... jonkun aikaa keitelly sitä, keittoa ajattelin laittaa mut mikä siihen sopii? ja kauan keitetään? yhtä kauan ku naudan lihaa?

 
JONSERED Karhunkantaja
Jos keittoa laitat, keitä kypsäksi, eli kunnes luut alkavat irtoilla. Toivottavasti ostit kotimaista, Uuden-Seelannin lammas on kamalaa, karitsa saattaa menetellä.

Valkosipuli, kaali, rosmariini ja mustapippuri ovat takuuvarmoja, kuten punaviini. Curry-jauhekin sopii hyvin.

Maailman helpoin spagettikastike lampaan kyljestä tulee keittämällä kylkeä tomaattimurskassa ja vedessä, laakerinlehden, valkosipulin, maustepippurien, porkkana- ja sipuli lohkojen kanssa muhjuksi saakka. Sitten luut pois ja punaviiniä ja suolaa mausteeksi.
 

Yhteistyössä