Kantaako itkuhälytin ..

  • Viestiketjun aloittaja paris
  • Ensimmäinen viesti
Sarita-80
Sun tarvii testauttaa se toista aikuista apuna käyttäen. Tai jätä esim. radio päälle ja menet sitten sen kanssa toiseen rappuun.
Ei jollain sun tutulla ois että voisit testata hänen hälyttimellään?

 
tiedoton
Ja riippuu hälyttimestä ja talosta...meillä on ainakin niin paksut betoniseinät että en voisi pitää hälytintä asunnon toisella puolella ja lasta ulkona toisella.....

Mutta on se hälytin erinomainen keksintö kuitennii. En vaihtais enää sitä pois, se on kuiteski monesti tarvittava ja hyvä apukeino.
 
miten meinaat uskaltaa mennä niin kauas vauvasta kuin ihan toiseen rappuun? tarkoitan siis, että jos vauva herää tai kuulet jotain karmivaa sieltä hälyyttimestä vaikka että vauva tippuu lattialle eikä alakkaan itkeä, niin rappujen välillä juoksemiseen kuluu tosi pitkä aika...

muuten kyllä itkuhälytin on loistava keksintö. lomareissuillakin vauvan voi jättää mökkiin nukkumaan illalla tai helteellä ja mennä ite pihalle jutteleen muitten kanssa ja grillaileen makkaraa. tai sitten jättää lapsen vaunuihin pihalle nukkumaan (asutaan rivitalossa) ja hoidella kotihommia. ennen hälytintä mun piti pakkasellakin istua keittiössä ikkuna auki koko 3 tuntia kun tyttö nukkui ulkona, että kuulen koska herää.
 
kuuluvuus riippuu monista tekijöistä mut meillä philipsin hälytin kuuluu yläkerrasta kellariin (siis yksi asuinkerros jää väliin), mut ei kuulunu keskikerroksen makuuhuoneesta piharakennukseen johon matkaa n. 10m

eli tarttee vaan kokeilla mistä kuuluu mihinkin joko toisen aikuisen kanssa tai sit laitat radion hölpöttämään hälyttimeen.
Häiriöitä voi tulla jos joku muu itkuhälytin tai esim LA puhelin on samalla aaltopituudella mut ainakin tos meiän hälyttimes on 2 eri taajuutta.

:)
 

Yhteistyössä