Kansalaisaloite seksuaalipalvelujen myymistä ja ostamista säätelevän lakikokonaisuuden muuttamiseksi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tuli tämä vastaan somessa. En jaksanut lukea kokonaan mutta erikoiselta vaikuttaa. Saas nähdä saadaanko kohta Suomeenkin Saksan ja Hollannin jättibordellit. Mitäs muut palstalaiset on asiasta mieltä?

 
Turvallisuutta? Kyllä edelleen on iso riski ihmiskaupalle, sukupuolitaudeille. Ja kuivia haluttomia reikiä rassataan päivittäin. Ei todellakaan turvallista.
Luitko tuota aloitetta? "Lakiesityksen tavoitteena on seksityöntekijöihin kohdistuvien ihmisoikeusrikkomusten korjaaminen ja työolosuhteiden parantaminen. Tavoitteena on myös vähentää harmaata taloutta sekä parantaa seksi- ja erotiikka-alalla tapahtuvan ihmiskaupan uhrien asemaa ja oikeuksia.".
Jos seksiammattilaiset olisivat työtekijöitä yrityksessä, voitaisiin heille järjestää säännölliset työterveyspalvelut. Seksin myyminen ei nytkään ole kiellettyä, mutta työtä tekevät ovat epätasa-arvoisessa asemassa muihin ammatteihin verrattuna.
Aloitteen tekijät lienevät itse alan ammattilaisia.


Ja turhan suunsoiton välttämiseksi kerron, että en ole koskaan ostanut seksipalveluita, en meillä enkä muualla.
 
vierailija
Turvallisuutta? Kyllä edelleen on iso riski ihmiskaupalle, sukupuolitaudeille. Ja kuivia haluttomia reikiä rassataan päivittäin. Ei todellakaan turvallista.
jännä miten ihmisillä ketkä suhtautuu seksityöhön kielteisesti menee aina puhe heti vaan reikiin ja niiden rassaamiseen. näkyy aika hyvin miten me alan työntekijät ollaan teille vain rassattavia reikiä, ei ihmisiä ollenkaan.

ihan tälleen ammattilaisen vinkkinä että jos on kuivaa ja halutonta, liukkaria saa erotiikkaliikkeistä ja myös useimmista hyvin varustelluista marketeista. käyttö suositeltavaa muutenkin aina kondomin kanssa, vähentää olennaisesti kitkaa ja siten estää kortsun rikkoutumista. terkuin alan ammattilainen.
 

Yhteistyössä