kannattaako kolmihenkisen perheen ostaa taloa jossa vain kaksi makkaria?

  • Viestiketjun aloittaja buu
  • Ensimmäinen viesti
Meillä on tuo tilanne ja tilaa on liian vähän. Kun on jo kaksitaan asuttu monta vuotta kolmiossa niin tarvittaisiin ehdottomasti yksi huone lisää. Mutta naapurit tuntuvat mahtuvan 2 lapsen kanssa paremmin kuin hyvin.
 
hmm
Jos talo on hyvä ja hinta kohdallaan ja tykkäätte siitä ihan mielettömästi niin ostakaa se. Mutta jos epäröitte niin jatkakaa etsimistä. Itse ajattelen niin että jos ottaa kasan asuntolaina on talon oltava mieluinen.
 
vieras
ostimme talon alkuvuodesta jossa on 3 makkaria. Nyt vanhempi lapsista muutti pois ja meillä ei ole mitään käyttöä tuolle tyhjälle huoneelle:( Joten me mahtuisimme ainakin hyvin 2 makkariseen taloon!
 
Millipidetär
Meillä 3 henkilö perheessä ja kolmio-omakotitalon ostettiin jossa 95 neliöt, hvin ollaan mahduttu, just sopiva koko meille. Autotallista ollaan mietitty tekevämme joskus lisähuoneen jos tässä viihdytän pitkään ja lapsia tulee lisää.
 
Me ostettiin tää kolmio 67,5 neliöö kun odotin esikoista. Nyt meitä on neljä. Vielä mahdutaan, mutta välillä haaveillaan jo isommasta. Säilytystilaa liian vähän. Ja kun lapset isompia olisi omat huoneet kivat. Kohta 4v asuttu, ja vielä muutama vuosi varmaan asutaan.
 

Yhteistyössä