joko valmistaikina tai ohje, kiitos
Yes I Can 15.12.2009 #2 http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/leivonnaiset_l_p/fi_FI/piparkakut1/ Itse vaihdoin maidon kauramaitoon. Taikina testattu ja hyväksi todettu. Piparkakkutalokin tästä tehtiin.
http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/leivonnaiset_l_p/fi_FI/piparkakut1/ Itse vaihdoin maidon kauramaitoon. Taikina testattu ja hyväksi todettu. Piparkakkutalokin tästä tehtiin.
Emilyn 15.12.2009 #3 Peruspiparkakkutaikina, jättää vain kananmunan pois ja pistää vähän vähemmän jauhoja. Totesin tämän varsin toimivaksi, kun unohdin kananmunat taikinasta :xmas: Pidin taikinaa huoneenlämmössä pari tuntia ennen leipomista, että pehmeni.
Peruspiparkakkutaikina, jättää vain kananmunan pois ja pistää vähän vähemmän jauhoja. Totesin tämän varsin toimivaksi, kun unohdin kananmunat taikinasta :xmas: Pidin taikinaa huoneenlämmössä pari tuntia ennen leipomista, että pehmeni.