tälläinen löytyy
3 dl marjoja
1 dl vettä
1 dl sokeria
0,5 dl mehua tai marjalikööriä
200 g tuorejuustoa
150-200 g ranskankermaa
1 dl kermaa
100 g valkoista suklaata
4 valkuaista
Kuumenna sokeri ja vesi liemeksi. Keitä lientä hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä liemi. Mausta jäähtynyt liemi mehulla tai liköörillä. Soseuta marjat tasaiseksi massaksi ja lisää massaan jäähtynyt sokeri-mehu/likööriliemi.
Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma. Vaahdota kerma. Sulata suklaa. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita vaahtoon haalea suklaa ja lopuksi kermavaahto.
Yhdistä tuorejuusto-ranskankermaseos suklaa-kermavaahtoon. Lisää marjasose.
Jäädytä pakastimessa yön yli.