Mä teen yleensä näin, määrät on noin määriä, suurpiirteinen kun olen ruuanlaitossa
2 pkt Kariniemen kananpojan paistisuikaleita
4-6 porkkanaa
1 pussi maissia pakastealtaasta
n. 10 cm pätkä purjoa
1 dl riisiä halutessasi
2 kanaliemiuutiota
1 prk ruokakermaa
n. 3rkl vehnäjauhoja
pari ruokalusikallista sulatejuustoa
Laita kattilaan n. 1 litra vettä ja kanaliemikuutit, kuumenna kiehuvaksi.
Ruskista/paista kanasuikaleet paistinpannulla.
Lisää riisi veteen.
Pilko porkkana pieniksi kuutioiksi ja lisää kiehuvaan veteen, odota että vesi kiehuu uudestaan ja lisää purjo ja hetken kuluttua maissi.
anna kypsyä n. 10- 15 min kevyesti kiehuen.
Sekoita vehnäjauhot ruokakermaan ja suurusta keitto kevyesti.
Kaada kananpalat keittoon, huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada sekin keittoon.
Anna kypsyä vielä n. 5 min ja lisää sulatejuusto keittoon, sekoita tasaiseksi ja anna hautua hetki kannen alla poissa levyltä.
Satsista tulee n. 6 hlölle safkaa, halutessasi voit lisätä porkkanan ja maissin määrää jolloin saat kasvispitoisemman kanakeiton, sillä tuolla ohjeela niitä sattumia on lautasella aika paljon