Kakuntäyttö kysymys?

Jos kakun kuorruttaa sokerikreemillä niin käykö sinne kakun väliin vaahtoutuvaa vaniljakastiketta maitorahkaan sekoitettuna?
Yritän välttää kermaa kun siitä ei tykätä, oisko kellään vinkkejä mitä kannattaisi laittaa.
Yleensäkin neuvot kelpaa kakun täyttämisestä?
Pohja on suklainen, siis tumma kakkupohja

Kiitoksia jo teille kakkumestareille =)
 
vieras
Mie laittasin jotakin joka ei ole makeaa, tuo sokerikreemi nimittäin on sitä ja kovasti. Mutta tarviiko sitä välttis kuorruttaa erikseen? Jos laittaa päällekin sitä vaniljakastikeseosta, ja väliin marjoja kaveriksi tai jotain. Reunat jäis sitten ilman, ihan nätti sekin. Vai pitääkö olla superhieno?
 
Meltsu
Meilläkään mies ei tykkää yhtään kermasta, mutta käytän aina sekä pursotuksiin että väliin tuleviin täyteisiin Flora Vispiä. Sekoita siis vaikkka Flora vispiä, mansikkasurvosta ja sokeria+vaniljasokeria ja lisää joukkoon pariin ruokausikalliseen kuumaa omenamehua liivatelehtiä. Helppoa ja onnistuu aina! Tai sit vaan esim. sulaa suklaata Flora vispiin!
 

Yhteistyössä