Kaksi vai yksi kotia?



Mitä olette mieltä pienten lapsien suhteen onko kahden kodin vai yhden
kodin ja vierailujen käytäntö parempi vanhempien erotessa? Itseäni ihmetyttää lasten sopeutuminen kahdenkodin ratkaisuun 1vko toisella 1 vko toisella. Lapset 2 ja 4v. Nuorimmainen on niin äidissä kiinni vielä.
 
Meillä on viikko ja viikko, lapset ovat 4, 14 ja 15, pienimmäinen(kin) on ihan hyvin sopeutunut, kun on sisarukset mukana, mutta jos olisi 2v ja 4v, niin en kyllä suosittelisi, ja me asumme exän kanssa 1km päässä toisistamme, ja näemme lapsia myös sellaisilla viikoilla jolloin ovat toisen vanhemman luona, etenkin silloin, jos lapsille tulee ikävä toista vanhempaa ja hyvin usein tulee, isommille äitiä ;)
 
miehelläni on 8-vuotias poika joka käy meillä joka toinen viikko. äitinsä ei jaksanut enää. äidillä on myös toinen poika. poika on aika erikoinen tapaus. meillä nukkuminen on todella hankalaa, äidillä ei. tulen pojan kanssa toimeen. pojalla on myös kaikennäköisiä vaikeuksia esim. motoriikassa. hän kaipaa todella paljon äitiä, vaikka sanoo että tykkää olla meillä. jatkuvasti huomioo vailla. mielestäni on väärin pitää lastaan erossa äidistä. ollaan miehen kanssa oltu yhdessä yli 5 vuotta ja meillä on 2 yhteistä lasta.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 05.10.2006 klo 16:18 Syysilta kirjoitti:
Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että noin pienille yksi koti on parempi kuin kaksi. Pysyvyyshän tuo turvallisuutta lapselle.
ehdottomasti näin meilläki. Lapsi 3. Isä asuu lähellä ja tapaa lasta monta kertaa viikossa. Lapsi on harvoin edes isillä yötä. En "mistään hinnasta" suostuisi vuoroviikkojärjestelyyn. Tosin meillä on kyllä nuo välimatka-asiat niin kätevästi...
 

Yhteistyössä