Kakkuvuoan jauhotus, apuva ja kiireellä!! ;)

  • Viestiketjun aloittaja Natsku
  • Ensimmäinen viesti
Natsku
Kiitos! Kokeilin niitä mannaryynejä, kun muistin että oma äitee joskus silleen tenyt. :) Ja joku kysyi mitä maustettuja korppujauhoja, niin se on sitä jauhelihan jatketta jota käytetään vaikka lihapullataikinassa. Siinä on vähän turhan stydit mausteet kakkupohjaan... ;)
 
"Äiree"
Pelastitte yöni! Huomenna koululla myyjäiset, ja tietenkin leipominen jäi viime tinkaan.
Eka taikinasatsi juoksettu, toinen onnistu, mutta sitten huomasin että korppujauhot loppu :/ mannaryynejä löysin ja mietin voisko niitä käyttää--->nettiin ja täältähän se vastaus löytyi :) nyt on kakku uunissa. Ja minä lähen saunaan!
 
mitä sä teet
Täytekakkupohjaa,niinkö? Vuoka jauhotetaan vehnäjauholla ei korppujauholla tai mannatyyneillä. Jos teet kahvikakkua niin sit nuo on on. Ja jos tosiaan teet täytekakkupohjaa niin miten se voi juoksettua? Kahvikakkutaikina voi,nyt ei se puolilla ole ja voi käyttää ihan normisto.
 
plpplp
Olen kuullut, että jos jauhottaa vehnäjauhoilla tai vastaavalla, niin kakku ei pääse nousemaan vapaasti. Mutta korppujauhojakaan en suostu käyttämään. Enkä kookoshiutaleita, yäk! Taidan kokeilla seuraavan kerran ihan leivinpaperilla, eli leivinpaperi vain pohjalle ja reunoille voita.
 

Yhteistyössä