Kakkujen tekijät huom APUA!!!!!!!

tarttis tehdä pari kappaletta marsipaanikakkuja mitä niihin kuuluu laittaa täytteeksi?!?!?!?

ja huomautan nyt etten ole mikään kokki/kondiittori yli-innokas yrittäjä vain :eek:

ja jos vielä kertoisitte millä sitä marsipaania voi koristella jollain suklaa kastikkeella?!?!?!

joo pihalla olen kuin lumiukko :ashamed:
 
Kreemitäyte hikoilee huomatavasti vähemmän marsipaanin alla, kun kerma. Laita kakun väliin kermaa, ja päälle kreemiä ohut kerros, niin marsipaani pysyy ja asettuu paikalleen. Sulata suklaata muutama pala mikrossa medolla lämmöllä, taittele leivinpaperista spritsauspussi, kaada suklaa sihhen, ja sit vaan vapaalla kädellä koristelet marsipaanin. Siis kunhan se on kakun päällä se marsipaani!!

*muoks* Spritsauspussi = pieni pursotinpussi
 

Yhteistyössä