Paistettuja voikukannuppuja. Ja karhunlaukkaa.Niin mitä sä kokeilet?
eli Persujen kirjaaMiltäpä maistui paistettu voikukka?
Oletko kokeillut jo äärioikeistolaishallituksemme uuden keittokirjan ohjetta petun valmistamiseksi?
Ok. Mikä on karhunlaukka?Paistettuja voikukannuppuja. Ja karhunlaukkaa.
Laukasta tuli hetkessä sipsimäisiä. Valkosipulisipsejä!
Noi voikukat taas maistuvat tosi vahvslta parsalta. Siis tankoparsalta. Menee noinkin jos ois jotain muuta joukossa... mut seuraavaksi kokeilen ryöpätä ennenko paistan.
Joka tapauksessa jatkoon, molemmat!
Allium ursinum. Laukkakasvi jota kasvaa lounsis-suomessa jopa luonnonvaraisena, mut mun on siemenistä kasvatettu.Ok. Mikä on karhunlaukka?
Maitohorsmaa ja vuohenputkea kannattaa testata just nyt.Mielenkiintoinen kokeilu.
Vaimoni teki joskus aikoinaan nokkoskeittoa ja maistui muistaakseni ihan hyvältä.
Mitä muita luonnonantimia voisi käyttää ruokien valmistamisessa?
Muistaakseni voikukanjuurista tehtiin sota-aikana kahvinkorviketta?
OkAllium ursinum. Laukkakasvi jota kasvaa lounsis-suomessa jopa luonnonvaraisena, mut mun on siemenistä kasvatettu.
Lehdet näyttävät aikalailla kielolta mut tuoksuu valkosipulille ei on helppo tunnistaa.
Kerran olen syönyt noita nuppuja salaatissa, hyviä olivat. En vain tiedä miten oli valmitettu
Me oikeistolaiset ostamme ruokamme kaupasta.Miltäpä maistui paistettu voikukka?
Oletko kokeillut jo äärioikeistolaishallituksemme uuden keittokirjan ohjetta petun valmistamiseksi?
pah, oikein kunnon porvarille ruuat tekee palkattu kokkiMe oikeistolaiset ostamme ruokamme kaupasta.