Käyttökokemuksia Crescent:in vaunuista?

Meillä on käytössä Crescent Classic yhdistelmät.
Vaunut otettu käyttöön heinäkuussa '09 ja olen ollut erittäin tyytyväinen! Asumme maalla ja kuljemme paljon sora- sekä asfalttiteitä ja molemmissa kulkee kevyesti. Lumi-/loskakaan ei hidasta vauhtia, kiitos isojen renkaiden. Meillä vaunukoppa rupesi käymään ahtaaksi tytön ollessa noin seitsemän-kahdeksan kuukauden ikäinen, ostin sellaisen paksun jääkarhu-lämpöpussin ja lapsi mahtuu pussiin yhä istuskelemaan =)
Tänä talvena aion käyttää tuota lämpöpussia jalkapeitteenä rattaissa, koska vaunujen oma jalkapeite/vaunukopan suoja on aika pienen kokoinen, on sitten jaloilla enemmän liikkumatilaa.

Tuo jalkapeite tietysti voisi olla hieman isompi mutta kun meillä kuitenkin tuo lämpöpussi on niin asia ei haittaa. Se voi jollekin olla miinus. Muita miinuksia en keksi.
Isona plussana pidän kuomussa olevaa taskua jossa meillä säilytetään hyttysverkkoa ja tuttiaikana myös tutti pysyi siellä hyvin tallessa, samoin omat avaimet ja puhelin.

Meillä vaunut ovat hiekan väriset enkä niitä vaihtaisi mihinkään! Tykkään väristä ja kaikista vaunun ominaisuuksista. Päivääkään en ole ostostani katunut =) Omien kokemusteni puolesta suosittelen!
 
Kiitos Nepatti kaikenkattavasta vastauksesta! :)
Kaikki luettelemasi ominaisuudet olivat sellaisia, joita itsekin arvostan. Käytössä varmasti puolustavat paikkaansa. :flower: Hiekansävy on kyllä ikiklassikko.
Vaunuostoksissa haluan panostaa laatuun, maksoi mitä maksoi.
Vaatteissa jne. voin kyllä hankkia edukkaampaakin, koska lapset kasvaa niin vauhdilla. :)
 

Yhteistyössä