Kätilöopiston ja Naistenklinikan rakenneultrat, onko kerrottu sukupuolta?

Siinä kysymys tulikin.
Saitko tietää kumpi tulee vai osuiko tiukempi ultraaja käynnillesi?

Oltiinko jommassa kummassa paikassa ehdottomasti sitä mieltä että sukupuolen selville saaminen ei kuulu ultraan?

Pian oma rakenne joten kiva kuulla miten nykyään toimivat, jossain vaiheessa oli nihkeempää kertominen.

Kiitos vastauksista :wave:
 
Meillä ollut sairaalana naistenklinikka ja molemmilla kerroilla kerrottu suupuoli kun ollaan kysytty :)
Tokan kohdalla sanoi vielä että "odotas kun katsotaan näkyisikö se tarkasti täällä...." Että meillä ainakin ollut kivat ultraajat :)
 
me käyty molemmat rakenneultrat kättärillä (ekasta 11/08 ja tästä tokasta viime viikolla) ja kyllä saatiin myös tietää =) ekasta kätilö katsoi oikein erikseen tarkemmin ja saatiin suht varma tieto. jälkimmäisestä katsottiin aika nopsaan ja saatiin kyllä tietoa, mutta jäi epävarmempi olo. kätilö kommentoi, että sukupuolen selvittämistä varten pitäisi olla ultra ihan erikseen...?? mukavia ja asiansa osaavia kätilöitä muuten molemmat :)
 
Olen saanut lapsia kolmella eri vuosikymmenellä, ja juuri sukupuolen kertomisessa on käytännöt muuttuneet.Kaksi nuorinta olen saanut Naistenklinikalla ja molemmilla kerroilla on sukupuoli kerrottu kysyttäessä.

Hus:in sivullakin näkyy olevan maininta asiasta: "Sukupuolen määritys ei kuulu tähän tutkimukseen (rakenneultra), mutta vanhempien toivoessa voidaan lapsen sukupuolta yrittää selvittää.

Eli rohkeasti vaan kysyt sukupuolta jos haluat tietää. Kätilö ei välttämättä sitä automaattisesti kerro.
 
Viimeksi Naikkarilla sukupuoli kerrottiin kun kysyttiin. Nyt toisen rakenneuässä Kättärillä ei sanottu sukupuolta varmaksi eli fiftyfifty toista tyttöä odotellaan. :)
 
Viimeksi muokattu:
Mä oletin, että joudun ite kysymään, mutta ultraaja pääsi yllättämään kysäisemällä heti alkuun "haluutteko tietää sukupuolen?" Näkyi kulemma erittäin selvästi ja saimme tietää odottavamme tyttöä. :)

Näin Naistenklinikalla tänä kesänä. :)
 
Kättärillä kysyi ultraaja meiltä heti alkuun, että saako sukupuolen kertoa.. :) olisi voinut tulla hankala ultraus, jos oltaisi sanottu ei, kun jätkä halusi niin esitellä vehkeensä meille. :LOL: Se kätilökin jossain vaiheessa totesi, että onpas ujo poika, kun ei kasvojaan haluu näyttää, mutta pippeliään esittelee senkin edestä! :D
 
Meillä kysyttiin myös heti ultran alkuun Kättärillä että haluammeko tietää sukupuolen ja kuvankin kätilö otti meille pepun alta ettei jäänyt epäselväksi mitkä siellä heiluu. :D
Ja itseasiassa neuvolan lääkärikäynnillä kun ultrasi mut niin hänkin vielä kysy että onko sukupuoli jo selvillä ja haluammeko tietää. Ja vielä lääkäri sanoi että ihan ilmiselvä poika on tulossa.:D
 
me ei haluttu tietää ja ei kysytty, raskaus diabeteksen takia ramppasin naikkarilla jatkuvasti ultrassa ja joskus alkuvuodesta (poika syntyi maaliskuun lopussa) ultraaja totesi et "sähän tiedät tän sukupuolen" sanoin et en tiiä enkä halua tietää :) ultraaja sit sano, et ei siitä sit enempää...
 

Yhteistyössä