Kärtsy Euroopan kiertue yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Joku kokee perisuomalaiseen tapaan ylemmyydentuntoa ja tuo asiaa esiin. Tuo on just se asenne joka hankaloittaa kielten puhumista ja kehittymistä. On hyvin suomalainen juttu muualla en ole törmännyt. Ja tietty niillä, joilla itsellään on huono itsetunto on tarve tuoda muiden epäkohtia esiin.
Selvä. Mut älkää tekään väittäkö, et Kn kielitaito olis a) parantunut vuoden aikana b) jotain esitystä
 
vierailija
Ei kyllä tule mieleen ketään Martti-kirjailijaa, jota voisi olla käännetty englanniksi, sloveeniksi tai serbiaksi ja jota Bojan saattaisi lukea, niin se väärinmuistettu Arto Paasilinna kuulostaa ihan uskottavalta teorialta kyllä. Hänen kirjojaan oli käännetty sloveeniksi melko monta.
Uaaa, über söpöä kyllä jos Bojan todella luki Paasilinnaa siellä. Jokuhan Vauvalla heittikin sen epäilyn ilmaan silloin!
 
vierailija
Eikös tää oo Kärtsy eurotour yöketju eikä Kärtsyn enkun kritisointiketju? Sitäpaitsi noi kaikki äijät oli ihan poikki ja hysteerisiä, ilmeisesti inteensiivisen ja mahtavan keikan jälkeen. Joku vaan sit katsoo asiakseen kiinnittää huomiota enkun kieleen. hhhoijaa.
 
vierailija
Olihan tästä jo puhetta et Jere varmasti puhuu paremmin enkkua, kun on rauhallinen ja kiireetön, ehkä kahdenkeskinen, tilanne. Varmasti vaikea just vauhdikkaan keikan jälkeen keskittyä ja muistaa sanoja. Väsynythän se oli tuossakin, kun kokoajan nauratti. Itsellä sama ja asun ulkomailla ja käytän englantia päivittäin, mut väsyneenä tai kiiretilanteessa ei tahdo saada sanaa suustaan, hyvä kun muistaa suomeksi mitä pitäisi sanoa.
 

Yhteistyössä