Kännykkä lapselle

Ikää 7 vuotta, jouluna 8v.
Nyt mietitään tota kännykkäasiaa, hänen luokalla kuulemma monella on.
Tyttö itse ehdottaa Sony Ericsson W595 punavalkoista mallia, hintaa jotain
199 e verkkokaupoissa.
Eli kannattaako sitä kännykkää sitten vielä ollenkaan ostaa, kun on lapsi tämän ikäinen?
Mitä mieltä tosta W595?
Onko teidän lapsilla kännykät?
 
j
Meillä hankittu kaikille siinä vaiheessa kun kouluun menivät/menevät.
Olen huomannut että tuon ikäiset tajuaa puhelimista enemmän kun vanhemmat yhteensä :D

En ite välttis ihan noin kallista ostaisi vielä ekaksi puhelimeksi. Jos eka puhelin pysyy ehjänä ja tallessa, niin seuraava voi olla jo kalliimpi.
 
Meillä lapset sai kännykän, kun aloittivat koulun. Mutta ihan semmosen muutaman kymmenen euron peruskännyn, jonka hukkuminen/rikkoutuminen ei olis harmittanut ihan niin lujaa kuin jonkun 200 euron puhelimen... :/
 
osta kuule
Halvin ja yksinkertaisin mitä kaupasta löytyy. Lapset särkee tai hävittää kuitenkin.
Omalla 7veellä on kännykkä, mut ei kuljeta sitä koulussa mukanaan, saa soittaa meille kun tulee koulusta yksin kotiin.
 
apsi
Omalleni jos ostaisin, ottaisin sen luurin jolla voi soittaa ja lähettää viestejä - muu on ihan kikkailua. Toki noissa "karvalakkimalleissakin"alkaa olla jo kaikenlaisia ominaisuuksia, mutta mitään viimeisintä tekniikkaa ei pikkukoululainen tarvitse. Itsellenikin mieluusti ostan halvan ja simppelin nokialaisen, kun tiedän, että se putoaa vähintään kerran viikossa ja on muutenkin kovilla. Ei se kallis puhelin ole yhtään kestävämpi...
 
Sabrinan äiti
Mieheni osti äskettäin 4 vuotiaalle prinsessallemme Sabrinalle Nokia Lumian. Tyttö ei kyllä kovin paljoa tykkää, joten parin päivän päästä kun tili tulee, niin mennään ostamaan Samsung Galaxy Note tytölle jos se kelpaisi. Jos ei, niin sitten tyttö saa kyllä syksyyn asti pärjätä niin sitten ostetaan kyllä tuo iPhone 5. Oi kyllä se pikku Sabrina osaa pitää puolensa, jos ei saa haluamaansa kännykkää. Ensi vuonna saa Sabrina syntymäpäivälahjaksi oman ponin ja leikkimökin.
 
täti
7 vuotiaanan molemmat saanet kun aloittivat koulun. MUTTA joko meidän vanhempien vanha oli käytössä TAI ostettiin halvin perusmalli. ei tuon ikäinen vielä hienoa puhelinta tarvii, kohtelevat niitä muutenkin niin huonosti(esim. 2 puhelinta pyykkikoneessa ollut, )
 

Yhteistyössä