kääretortun täyte

Kääretortun väliin marjoja/ vaniliinikreemiä .
Sulatettua suklaataa ( laita sulatuksen yhteydessä loraus kermaa ettei
suklaa ole kovaa koppuraa ja halkeilevaa.
pilttejä , naminamia ,
murskaa kiiwiä ja painele nestettä vähemmäksi / kermavaahtoa.
Coktail hedelmiä . Tässäpäs olisi tallaisia vinkkejä =)
 
midasa
Kokeilepa rouhia pätkis patukoita kermavaahdon joukkoon tai sitten marianne karkkeja.Ainakin mun mielestä hyvää! Kermavaahdon voi korvata myös rahkakermaseoksella.Hyvää on! :p :) :)
 
Texas Flame
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.04.2006 klo 18:28 midasa kirjoitti:
Kokeilepa rouhia pätkis patukoita kermavaahdon joukkoon tai sitten marianne karkkeja.Ainakin mun mielestä hyvää! Kermavaahdon voi korvata myös rahkakermaseoksella.Hyvää on! :p :) :)
Joo tuo on tosi :p ja mä viel lisään banskunpaloja tohon seokseen :)
 
Sinttura harmaana
Viimeeksi tein tumman kääretortun ja täytteeksi persikanpaloja sekä sötkötystä jossa oli purkki kermaa vatkattuna ja purkki Keijun sitruunatuorejuustoa + hippunen sokeria. Tosi hyvää! :p
 
Kääretortun väliin : vatkaa kerma 2dl ja sekoita siihen vanilija tuorejuustoa purkki hiukan sokeria.Kääretorttulevylle esim appelsiini marmeladia ja sitten rahka-tuorejuusto seos ja siihen vielä marianne murskaa ja ei kun kääretorttu rullalle.Ja pakkaseen maistuu nimittäin paremmalta hiukan kohmeisena.
 

Yhteistyössä