kääntymine ja kiukku...

Just paripäivää sitten poika vajaat 5kk oppi kääntymään massulleen ja siitäkös riemu repesi kun ei osaa kääntää takaisin... |O Jatkuvasti käännytään ja sitten
karjutaan äippää apuun...sanokaa että se oppii joskus senkin selälleen kääntymisen :headwall:
 
Aku
:LOL: Joo tuttua hommaa.Tyttö oppi 4,5k kääntymään mahalleen.Meidän neidillä on ollu ilmeisesti liian hyvä toi kääntöpalvelu kun ei vieläkään oo kunnolla oppinu kääntymään takasin selälleen.Ikää nyt reilu 6kk.Sitä päivää odotellessa :kieh:
 
Meillä poika oppi n. 3kk ikäsenä kääntymään masulta selälleen, ja 4kk ikäsenä selältä masulleen. Tosin nyt tuo masulta selälleen taito on vähän unohtunu tuon selältä masulleen taidon myötä.
Mutta sekös kivaa kun alkaa aamuyöstä oleen jo sen verran pirtee että rupee pinniksessä pyörimään |O ja siitä sitten riemu syntyy kun ei tilaa ookkaan riittävästi |O
Poju nyt paria päivää vajaa 5kk
 
Ei auta kuin "kärsiä" tuosta kiukusta, muitakin vastaavanlaisia on vielä odotettavissa :LOL: Meillä tyttö n.6kk ja muistan ku oppi kääntymään mahalleen ja raivos kun ei takas päässy.. sit kun pääsi, ni nyt sitten raivotaan kun ei pääse eteenpäin :eek: Ja kaikenlisäx hampaita putkahti 2 ihan tässä lyhyen ajan sisällä ja siitäkös vasta riemua on ollu kun neiti uhoilee meille minkä ehtii kun varmasti ikeniä koskee.. Jos yöt menee teillä levottomix kääntyilyn takia, laita esim.iso pyyherulla sänkyyn ettei mahdu kääntymään. Meillä tuo auttoi rauhoittamaan yöt sillä saralla..
 
Kyllä oppii pyörii ja kiemurtelee, vaikka miten päin :) Tyttö oli samanlainen siinä 5kk ikäisenä. Kiukku tuli, kun käänty eikä päässyt vielä takas selälleen. Sitten tuli kiukku, kun ei päässyt liikkeelle. Nyt ryömii ja menee joka paikkaan innolla, suuttuu jos ei saa mennä jonnekin esim.kissan pissaloota :)
Ja kiukkuaa nyt, kun ei vielä pääse seisomaan asti ilman apuvoimia, polvilleen pääsee tukea vasten. Kaikki pitäs oppia heti :)
 
Meidän poika oppi 3,5 kk ikäisenä kääntymään. Kääntyi vain aina, vaikkei tykännyt olla mahallaan, koska ei jaksanut kannattaa päätään. Lopulta oppi kannattelemaan päätä ja edelleen (9 kk iässä ) ei viihdy selällään vaan kääntyy aina mahalleen. Eli meillä kääntyy edelleen aina.
 
Tuttua hommaa meillekkin.

Meillä poika jo 9,5kk ja osaa kääntyä kumpaakin suuntaan.
Mutta jos illalla kun on jo nukkumassa, kääntyy masulleen niin silloin alkaa kitinä.
En tiedä miksi hän ei sitten itse käänny takaisin selälleen, vaan odottaa kitisten että minä tulen kääntämään. Tätä meillä tapahtuu vielä toisinaan.
 
Tää sitten päätti opetella kaiken yhtäaikaa. Tänään oppi kääntymään selälleen, samalla ryömii rapuna ja pyörii tiesmitä kylkimyyryä... :LOL: Kovasti yrittää istuakin. Jospa se nyt vähän rauhottus tuo kiukku kun edes vähän pääsee itse liikkumaan.... :whistle:
 

Yhteistyössä