Kaakonkulman Taaperot

hässäkkätä ollu..vissiin koko viikko kun huomenna on jo taas perjantai! :eek: :D ..ja mikä ihaninta tällä näkymällä miun enimmät juoksut loppuu ens viikolla kun kaara saadaan vihdoin kondikseen..

mut mut.. huomenna nuorin on tasan 5kk.. :D :heart: ..herttinen kun aika lentää...lentäspä senkin suhteen että tuo mein 2v on alkanut kiukkuumaan ihan joka asiaan..eikä suostu päikkäreille muuta kuin pakottamalla..joten alan kait olla pakottamatta..nukahtaapahan illalla aikaisin..ja isommille kans pitäis tolkuttaa päähän taas kertaalleen kunnollinen unirytmi..hohhoijaa |O ..mie oon ihan poikki, mut kait sitä pitää hetkinen nyhjätä isännän kainalossa kun on kerran hääpäiväkin... :heart:
 
.. huomenna se sitten alkaa :eek: siis miun koulu-urakka (3,5 vuotta edessä) ja lasten päiväkoti-urat :whistle: Mitenkähän tää alkaa sujua??? No eiköhän sitä tästäkin selvitä, yritetään ainakin =) Nuha alkaa olla jo onneks voiton puolella meillä tytöillä =) vähän vielä nenät valuu mut pahin on jo takana. Onnistuttiin sitten tartuttamaan miun vanhemmille sekä anopillekin tää räkätauti :snotty: :D mut mein miesväki on pysynyt terveenä, onneks.

No juu, mie lähen iltapalalle ja sit yrittämään nukkumista, jännittää vähäsen huominen niin voipi unet olla vähänlaiset. Tai sit mie nukun kun tukki :LOL:

Ukkis ja mukulat rakkaat

P.S. nuhaisille voimia ja pikaista paranemista :hug:
 
Nyt se nuha on täälläkin... :headwall: Vauvalla molemmat orvat tulehtunu ihan eritykseen asti ja alkava keuhkoputken tulehdus. Esikko niiskuttaa ja röhii. Mie terve (paitsi päästä... =) ) ja ukkokin valitteli yskää.. :snotty:
 
Ukkikselle onnea paljon koulun alkuun!

Ja Mellen perheelle pikaisia paranemisia. Meillä on miehellä nyt poskiontelontulehdus, pikkusella molempien korvien korvatulehdus, minulla vähän samoja oireita kun miehellä eli "jatkuva migreeni" ja kauhee olo ja lämpöä, esikoisella nuhaa..Ja epäilen korvakipua, mut ite ei suostu myöntämään, et vois koskee.. Ehkäpä vien lääkäriin huomenissa hänet, jos ei ala paremmaksi mennä.

Kaiken hyvän lisäksi; PESUKONE ON RIKKI. Olen siis kestovaipat pessyt joka ilta käsin torstaista alkaen. Kivaa...

Heili ja herkät hermot ..... :kieh:
 
hengissä vielä ollaan, tosin poskiontelotulehdus äippään tuli :snotty: :kieh: Koulu alkoi ja lasten hoidot, ihan mukavasti kaikki. Pikkuhiljaa pääsee varmaan paremmin tuohon opiskeluun kiinni, kunhan tämä "tutustumis"vaihe on ohi. Lapsetkin ovat ihan mukavasti sopeutuneet hoitoon, mitä nyt aamuisin pikku itkuja tullut.

Vaikka tää inho räkätauti+poskiontelotulehdus vähän latistaa ja väsyttää niin kyllä on ollu kivaa päästä tekemään ihan omaa juttua päivisin, jaksaa noiden muksujen kans paljon paremmin illat =)

Eipä täs kummempia, Heilille tsemppiä :hug:

Ukkis
 
Mie olen kohta kuollut. Pesen käsin noita kestovaippoja, kun pesukone ollut remontissa jo reilun viikon ajan..Sitä osaa ei saatu vieläkään LPR:aan ja uutta konettakaan ei voida ostaa kun toi menee ton takuuseen ja ei silleen oo vanha ees.. Eikä tietysti oo ketään kenen luo vois mennä pyykkäämään! Käyttövaatteet vaan alkaa loppua, niitä kun en ole käsin alkanut pestä.. :kieh: :kieh: :kieh: Flunssa alkaa minulla helpottaa, mutta tänään jonotettiin 6 tuntia päivystyksessä josta Edi sai toisen antibioottikuurin peräjälkeen korvatulehdukseen..Siis edellisestäkin kuurista osa vielä syömättä.. :kieh: :kieh: :kieh:

Nyt tuli huuto...

Heili
 
No niin, nyt on taas pesukone kunnossa!

Vielä kun sais joskus nukkua.. Edi on alkanut todenteolla valvottamaan.. Meillä on toinen antibioottikuuri peräjälkeen korvatulehduksen takia menossa ja ehkä noi korvat sitten pahentaa tuota yöheräilyä. Tai mistä mie tiiän.. Ihan puhkipoikkiolo. Ja eilen kävin itekin lääkärillä käsipatin takia, mullon rasitusvamma tossa kädenselässä semmonen, että nivelneste karkaa sieltä pussistaan ja hyytyy tohon kädenselän päälle.. Pitäs olla kokonaan levossa ton käden. Hyvin onnistuu kotiäidiltä.. :kieh: Toi käsin pyykkääminen ei ehkä ollu sit miun juttu.. :whistle:

Raitavaaralta tuli uudet värimallit minulle, että jos kiinnostaapi tilata niin 10.9 mennessä pitäs tehdä tilaus. Ja sit seuraava tilauspäivä on muistaakseni 8.10. Meinasin laittaa ainakin syyskuussa tilauksen menemään..

Heili ja Edi + pömppis
 
eipä ole kirjottelemaan ehtiny, tohinaa riittänyt :whistle: Eevi se täytti viime torstaina 1-vuotta :heart: käytiin neuvolassa 1-v. tarkastuksessa ja uudet mitat on. pituus 77,2cm ja painoa oli neuvolan vaa'alla 8880g, pipon mitan äippä unohti :D Pitkäksi ja hoikaksi tyttöä luonnehdittiin. Synttärit pidettiin sitten sunnuntaina.

Kouluhommat on sitten kunnolla alkaneet, melkein joka päivä on 8.15-15.45 eli ei helpolla pääse :whistle:

No eipä tässä kummempia =)

Ai juu Heili jokos laskettuaika on tiedossa?

Ukkis ja mukulat :D
 
Terve vaan teille. Tiedä häntä muistaako minua enää kukaan, mutta täällä taas näytän naamaani yli puolen vuoden tauon jälkeen. Pikkujoulujen jälkeen en ole oikein ehtinyt koneelle kuin nippa nappa laskunmaksuun. :( Ennen joulua aloitin työt ja sen jälkeen ei ole koneelle ollut asiaa, kuin pojan nukkuessa ja silloin luonnollisesti joutuu hoitamaan kaikki ne hommat, jotka meidän koti-isä jättää tekemättä :LOL: Olen minä joskus käynyt teidän kuulumisia kurkkimassa, mutta harvoin, täytyy tunnustaa. :ashamed:

Esikoinen on siis nyt 13 kk ja vauhti on kova. Ei sitä tunnut flunssakaan hidastavan. Äitin voimat se kyllä vie, etenkin kun siihen vielä lisää tähän uuteen raskauteen liittyvät väsymyksen. Joopa- joo on siis kakkonen tulossa ja tunteet yhtä mylläkkää. Tiedättehän te...

No katsellaan taas. Eiköhän tuo odotuspuoli kutsu taas ja etenkin kun saa jättää tuon töissä ramppaamisen äitiysloman tullen. Tulee sit varmasti useammin tännekin kirjoiteltua. Onnittelut vielä uusille vauvoille; jo syntyneille ja masuasukeille! :flower:

maviks (rv n. 5+6)
 
Heips kaikille :wave:
Tänään vasta "löysin" tän foorumin ja tahtoo mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin.
Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni mieheni, tytöt 08/05 ja 02/07 syntyneet ja 3v koira hoffi.
Maalla kun asutaan niin tahtoo kuviot jäädä kotiäidille pieneksi, joten siitäkin syystä tarttis avartaa näkemystä.

Joten miten ois.... =)
 
Maviks kiva kuulla kuulumisia ja Onnea pikkukakkosen odotukseen =) milksulletervetuloa joukkoon, mie lisäilen siut tonne etusivulle :wave: Niin ja laitatko Maviks viel tota etusivua varten teitin tiedot.
Myö käytiin tänään Eevin 1-vuotiskuvauksessa, toivottavasti saatiin edes muutama hyvä kuva. Neitillä kun tuntui olevan välillä kiire pois kameran edestä. Nyt vaan kumpikin muksuista on jotenkin kiukkuisia, isompi on jo nukkumassa, nukahti viiden jälkeen autoon ja suoraan sänkyyn piti siirtää. Tuntu olevan älyttömän väsynyt, ja nyt Eevikin kiukkuilee ja nenä on alkannu taas vuotaa. Liekö meinaavat tulla kipeiksi, plääh!

No juu, eipä täs kummempia!
Ukkis ja mukulat




 
Hellurei,

Tervetuloa Milksulle!. Sekaan vaan ja kertoilemaan kuulumisia.. Niin ja jos kaupungissa päin liikut, niin kahviseuraakin on täällä toisinaan tarjolla. :flower: :D

Maviks Onnea kovasti, teillekin on seuraava vauveli tulossa!!! :flower: Eikä me siuta olla unohdettu, ei ei..Kiva kun löysit meidät täältä taaperoiden puolelta..

Mie ite oon voinut hyvin huonosti. Oksennus lentää keskimäärin kerran päivässä, mut sitäkin rankemmin.. Eli pahoinvoinnit ovat huippuluokkaa. Päivät menee ihan koomassa.. Edillä kun epäillään kaikenmaailman allergioita ja systeemejä ja hän huutaa yöt, niin ei paljon lepohetkeä ole.. Kerran viikossa tai kahdesti saan nukkua yön, kun mies valvoo silloin Edin kanssa. Niin siis Edi herää useita kertoja yöstä huutamaan ilmeisesti masuaan..Vaivat ovat nyt loppukesästä ja syksyllä pahentuneet vaan. Toivotaan, että pian päästään lastenlääkärille, aikaa keskussairaalaan odotellaan. Ja verikoetuloksia allergioihin liittyen. Mutta, tätäpä tämä elämä on.. Toisinaan ollaan koomassa ja toisinaan vauhdissa, näköjään. :D Jospa tää tästä.

Mukavaa viikonloppua ihmisille!

Heili rv 11, Edu 13kk ja Antsa 73kk (heh) :D
 
No kivaa et "pääsen" mukaan :D
Noista Heilin kuulumisista tuli kovasti mieleen oma tämän hetkinen oloni, siis tyttö 6kk heräilee öisin tunnin, puolentoista välein eikä välttämättä vaadi mitään muuta kun tutin suuhun |O
Alkaa olla vitsis vähissä kun on nukuttu muutama viikko niin vähän.

No nyt ens yöksi sit meen asuntovaunuun nukkuun ja laitan tulpat korviin :LOL:
Ai miksi vaunuun asti, no kun jos jään taloon nukkumaan niin herään jokatapauksessa jos tyttö kitisee, niin tehdään ihan radikaali ratkaisu, josko vaikka sais nukkua yhden yön kunnolla :ashamed:

Et sellasta, mut mukavat sunnuntain jatkot kaikille =)
 
Voimia Heilille! :hug:

Tervetuloa myös minun puolestani, milksu ja maviks! :) Missäs päin maalla asustelet miltsu? Nimim. utelias maalta kotia etsivä... :saint: Sulla on muuten melkein samanikäiset tenavat kuin meillä, mutta eri sukupuolta. ;)
 
Tervetuloa milksu!
En ole kerennyt aikoihin koneelle. Tätä se töihin paluu tekee. Aamuvuoron jälkeen on ollut väsynyt että illasta menee aikaisin nukkumaan, iltavuoron jälkeen ei jaksa kauaa valvoa ja yövuorojen jälkeen menee pari päivää toipumiseen...eli väsyttänyt on viime aikoina. Nyt oli pari päivää niin ihanaa kun en ollut aivan niin väsynyt aamuvuoron jälkeen. Yöt meillä onneksi nukutaan hyvin.
Meillä oli muutama viikko sitten ultra ja raskaus ei silloin ollut niin pitkällä kun neuvolassa arvioi. Menen huomenna uudestaan ja silloin tehdään mittaukset ja vielä tarkastetaan laskettuaika. Tällä näkymällä syntyisi huhtikuun alussa (nyt rv 11+4).
 
ekaks tervetuloo uusille...
miusta o tullu 'uskovaine' :LOL: :saint: ..ei ku ihan tosissaan mie syvensin uskonnon ilmaisua ja nyt miut ainakin tuntee lappeenrannassa jos joku huomaa ko oon kutakuinkin ainoa 'huivimusse' joka puhuu pelkkää suomee..tai enkkuu.. riippuu kelle puhun..

kahel pienimmäl ja miul on viel alkava flunssaki.. taitaa taaperolla olla kuumettakin kun yöllä ei pysyny sängyssä ja oli ihan kauhuissaan ja tärisi pitkään(yli tunnin) ennen kuin ehti lääke vaikuttaa..6kk pikkumies on ihan räkänen mut silti ei malta olla pois 'konttaus yritys harkoista' :D ..mut nyt syömään.. vaikka miun pitäis paastota niinku muutki musset :ashamed: ..

nuhanenätki jo herälee joten palajan paremmalla ajalla.. :snotty: :wave:
 
Jee :D meikä on sit nukkunut yhden yön piiitkiin aikoihin ihan kunnolla (kiitos miehen) menin illalla kymmenen hukajois vaunuun, laitoin tupot korviin ja eikun unille, heräsin neljän aikoihin, käänsin kylkee ja seuraavan kerran ku katoin kelloa se olikin jo kahdeksan |O

No sit taas valvoskellaan, mut josko sitä jaksais :x

Joo makke siis maalla asutaan, täällä taipalsaaren puolella ja katoin ihan samaa et saman ikäisiä muksuja ja koirakin, minkä rotuinen?

Jaaha se jäi sit äiskän koneella olo vähiin, yks huutelee puhelimeen pois hakua...no mukavaa päivän jatkoa kaikille ja onnea muut odottajille, teitä tuntuu olevan useita
:hug:
 
Tervetuloa kaikki uudet :)

Täällä on kans yksi yövalvoja. Tuntuu että välillä saa tunninkin välein heräillä yöllä kun poju huutelee. En sit tiiä mikä pojua öisin harmittaa kun ei oo mitään allergioita eikä nyt oo korvatulehdustakaan ollu vähään aikaan. Täytyy kyllä sanoa että nyt muutaman päivän ajan poika on kyllä nukkunut vähän paremmin, muutaman kerran herää yössä, ekalla kerralla riittää tutti mutta seuraavalla herätyksellä tarvii kyllä yötissiä :| . Mitenhän noista yösyömingeistä pääsis eroon...

Tavallista maitoa ei olla vielä annettu, kokeiltiin joskus ja se aiheutti niin löysää ripulikakkaa monta kertaa päivässä että parempi vaan pysytellä erossa kun ei oikeesti vielä ole tarvetta. Pikkuhiljaa ollaa nyt jotain maitotuotteita annettu ja näyttäs että masukin alkaa pikkuhiljaa tottua, toivottavasti.

Meille ei oikein mitään sen ihmeempiä kuulukaan, aika hiljaiseloa ollaan vietelty ja kotona istuskeltu. Ei oikein innosta ulkoillakaan kun joka päivä vaan sataa ja sataa...

Hellu ja Maukka 1v1kk
 

Yhteistyössä