Kaakonkulman Taaperot

Onnea Manulle ja Edille!!! *saaks miekin käydä täällä, vaik meidän mukelo on taapero vasta puolen vuoden päästä..* :flower: Meillä käy kotikäynnillä fysioterapeutti kerran viikossa, kohta pitäis lähteä neuvolaan.. Tuntuu, että pikku-ukko vasta syntyi ja kohta se täyttää 7 kk... :eek: Mihin meidän vauva-aika hävis?? Just puhuttiin miehen kans, että ärsyttävää kun vauva-aika on mennyt sairaalassa ja kaiken maailman asioiden selvittämisessä..

Äiskä kävi eilen tatuoinnin ottamassa... :D :D IHANA!!!

melle ja hippu 6,5 kk
 
Tervetuloa Melle, muistelisinpa että siun nimikin on jo tuolla etusivulla vaikket olekaan taapero. Siis tässä meijän etusivulla.. En voi oikein tarkistaa kun olen anoppilassa ja täällä yhdenkin sivun latautuminen kestää iäisyyden! Pikkasen hidas ja antiikin aikainen nettiyhteys. Niin ja onnea Mellelle uudesta tatuoinnista!

Huomenissa ois ajatus tulla LPR:aan takasin, kun sunnuntaina on miun ja ukkokullan 2 vuotispäivä. Meillä kun on tää lempi tällaista nuorta lempeä vielä..

:heart: :D

Heili ja Edu 1v
 
viikonloppuja tulin vaan toivottelemaan :D Aurinkoista sellaista on näemmä luvattu, jos sais mökillä vihdoin matot pestyä ;) Kävin ostamassa uuteen kotiin olohuoneeseen uuden maton.

Huomasin tässä pari päivää sitten, että Eeville on alaskin puhjennu kaks hammasta =) ne tuntuu muttei kunnolla näy kun likka ei anna suuhun oikeen kattoa. Mut nyt olis sitte 4 ylhäällä ja kaks alhaalla :D

Melle käy vaan täällä kirjottelmassa kuulumisia, mie siut laitoin tonne etusivun listaan jo aikaa sitten. Ja onnittelut tatuoinnista :flower: mie olen pienestä tatskasta haaveillu mut en vaan ole uskaltautunu ottamaan, ja mies on aikas vastaan koko ajatusta.

Eipä muuta kun aurinkoista weekendia B)

Ukkis ja mukulat
 
Meillä on ollutkin aika ikävä viikko nyt,kun tytöllä alkoi viime sunnuntaina kova kuumeilu ja öisin kuumekouristeluja (joita ei aiemmin ole ollut). Parina yönä käytiin päivystyksessä ja su-ma välisenä yönä otettiin labrat ja crp oli 18. Näytti silloin siltä,että olisi virus-infektio,ohjeena vaan että kuumelääkkeillä eteenpäin. Seuraavan kerran mentiin päivystykseen ti-ke välisenä yönä ja silloin crp olikin jo 137,joten ei olekkaan virus-infektio!!! Mentiin kotiin yöksi ja aamulla lähetteellä lasten polille. Kaikenlaisten tutkimusten jälkeen selvisi,että tytöllä on virtsatieinfektio. ei muuta kun kanyyli päähän,kun käteen ei saatu ja lastenosastolle. Antibiootti menee nyt suoraan suoneen. Eilen crp oli vielä noussut 180:een,mutta kuumeilu oli jo loppunut. Yöt on miehen kanssa vuoroteltu ja jompikumpi on päivisinkin koko ajan tytön kanssa. Ruokakaan ei maistunut tytölle moneen päivään,mutta eilen söi jo kokonaisen iltapuuron :heart: .
Tnään crp oli laskenut jo 142:een ja tyttö alkaa olla taas reipas oma itsensä. Saa nyt nähdä,päästäänkö kotihoitoon huomenna,vaiko vasta sunnuntaina. Tämä sairaalassa olo on kyllä stressaavaa meille kaikille ja tuntuu pahalta katsoa pientä lasta niin kipeänä. Tänään katsottiin ultralla virtsatiet ja munuaiset ja ainakaan mitään rakenteellista vikaa/syytä ei tulehdukselle löytynyt. Kunhan neiti tästä nyt tervehtyy,niin tehdään vielä virtsan takaisinvirtaus tutkimus. Säälittää,kun tyttöä nyt niin paljon pistelty ja ronklattu joka puolelta,niin riittää että hoitaja tulee ovesta kuumemittari kädessä ja tyttö alkaa heti itkeä...
Pään kanyyli oli eilen mennyt kaikenlisäksi tukkoon,joten se piti siirtää käteen. Lähden kohta taas sairaalalle,että isi pääsee kotiin käymään ennen yötä.
Asiasta toiseen;Heili,tuleeko teille kevätvauva,vai onko yritteillä? Katsoin tuosta profiilistasi,että sinulla lukee siellä "kevätvauvaa odotellessa"...
 
Elmeri oho, ompas kurjaa teillä! Olen kyllä jonkun verran törmännyt noihin lasten vti:hin, omilla ei ole ollut, mutta tiedän tapauksia. Aina niihin ei ihmeempää syytä tai selitystäkään löydy. TOivotaan pikaista paranemista tyttärellenne!

Ja todellakin; Meille tulee vauva. Laitoinpa sen tuonne profiiliin, kun kerran tuolla odottajissakin kirjoittelen.. Tosin asiasta ei vielä julkisesti olla puhuttu, eikä olla oikeastaan kellekään haluttu kertoa eikä kerrotakaan ennen kun huomaavat päälle päin. :heart:

Heili + Eduliini + möhöttyvä masu
 
Heilille valtavasti onnea ja ihanaa kevätvauvan odotusta :hug: Mie jännitän ja olen innokkaasti mukana ystävän odotuksessa, hän saa esikoisen tammikuun alussa. Miulle nää odotukset saa jo riittää, nautin nyt näistä kahdesta ipanasta :heart:

Niin ja onhan miulla jännittävä syksy tulossa, kun aloitan elokuun lopussa pitkästä aikaa opiskelut :whistle:

Elmerille tsemppiä pienen potilaan kanssa :hug: Toivottavasti vt-infektio paranee hyvin eikä jättäis mitään jälkeensä.

Nyt mukuloiden iltapesu-urakkaan :wave:

Ukkis
 
Ukkis miullakii hullulla on tossa yhet kouluun hakupaperit pöydällä, joku jälkihaku tai mikä ikinä onkaan..Saa nähdä tuleeko postitettua noita vaiko ei. Yliopistotutkinto ois tarkoitus jossain vaiheessa napata vielä. B)

Ja kiitoksia onnitteluista kaikille!
 
Mahtuuko mukaan? Parin viikon päästä muutto Lappeenrantaan edessä. Tuttu kaupunki jo entuudestaan ja ilolla muutetaan! =) Meitä on: minä -76, mies, pojat -05 ja -07, kissat sekä koira. Näin alkuun asutaan ihan kaupunkialueella, mutta etsitään koko ajan omaa paikkaa maaseudulta lähikunnista. Ei vaan ihan helposti näytä sopivaa löytyvän...
 
Makke tervetuloa vaan! Ja jos haluat, kurkkaa tuota ykkössivua ja lisätään siutkin sinne mahdollisesti..? =) :flower: Saako udella, minne muutatte täällä LPR:ssa.. Jos et halua kertoa tässä, niin voit laittaa yyveenäkin.. :D

nimimerkillä Hiukan utelias :whistle:
 
Makke joo miusta on tuntunut haikealle muuttaa jopa saman kaupungin sisälläkin ja vuokralta omaan.. Se vaan on semmosta, kun asiat muuttuu ja paikat on erilaiset, joutuu tavallaan "luopumaan" jostain.. Tai emmie tiiä.. :/ Mutta toivotaan silti, että hyvin se menee ja löydät hyviä ystäviä täältä ja perheesi viihtyy Lappeenrannassa! =)
 
Siis jos mukaan vielä mahtuu, niin täällä olis yksi kotimamma ja lapsia 5! -94, -96, -01, -05 ja -07 ....itse olen vm -72! Asutaan Lappeenrannassa ja lähemmin Mustolassa! [/b]Heili onkin jo tutumpi! Myöhästyneet onnittelut Edille :flower: :heart: ja ihan sikapaljon onnea odotettuun odotukseen....Hienoa!upeeta!ja aivan hulppeeta!! =) :heart: =)

Meillä ollaan koko perhe ihan karmeessa kesäflunssassa, omat voimat melkeen miinuksella ja pienin Joel poitsumme kovassa nuhassa....Jotta näin! Alanpa tänne vaikka kirjoitteleen kun vain suinkin ehdin!

Nuhatuhina :snotty: terveisin MHP
 
nimittäin tiistaina tuli sitten 30-vuotta plakkariin :eek: No ei tää elo kummoiselta tunnu, väsyttää samaan malliin kun tähänkin asti :kieh: Ei Eevikään äipälle antanu toivottua synttärilahjaa eli kunnon yöunia, vaan samaan tahtiin heräilee yöllä vieläkin :whistle: Millonkohan toi likka alkais nukkua yöt läpeensä??

Makke, ja MHP(kait sallinet lyhenteen) tervetuloa joukkoon. Laittakaas vähän tohon etusivun malliin tietoja niin lissään teitit listaan =) Toivottavasti Makke kotiudutte tänne Lappeenrantaan, ymmärrän hyvin tuon luopumisen haikeuden, meillä olis tässä muutto edessä. Ei ihan 10-vuotta ehditty asua nykyisessä kodissa mutta kauan kuitenkin, ja nyt pitäs muuttaa toiselle puolelle kaupunkia :whistle: Haikeus on jo iskenyt, omaa kotia tulee varmasti kova ikävä. Onhan meidän perhe "syntynyt" siihen taloon eli kumpikin lapsista. Mutta elämän on jatkuttava :attn:

Aurinkoista kesäpäivää B)

Ukkis ja mukulat
 
:flower: Teretulemast! Mie muuten tossa mietin yhtenä päivänä, että joskos nyt ois hyvä aika tulla kylään..Mutta mesestä hokasinkin, ettei ehkä olekaan.. Oli otsikko flunssaan viittaava. Mut, ehkä tässä syksymmällä sitten nähdään! =)

Heili
 
Tervetuloa uudet =)

Ja Onnittelut Heilille masuvaavin johdosta tätäkin kautta =)

Meille ei kummempia kuulu. Eipä tälläsillä helteillä jaksa mitään tehdä, rannalla ollaan oltu päivittäin. Manun kanssa meinaa vaan hermot mennä rannalla, se kun syöksyy samoin tein veteen ja yrittää mennä tosi syvälle. Ei pelota yhtään eikä näköjään haittaa kylmä vesikään. Kaiken lisäks työntää kaiken mahdollisen suuhun ja jatkuvasti saa olla kaivelemassa suusta kiviä, hiekkaa yms.

Muutenkin tuo jätkä on oikea raivopää ja suuttuessaan jopa pelottava. Puree minkä pystyy ja se oikeesti sattuu kun iskee hampaansa esim. mun käteen eikä päästä millään irti.

Ja tästä ei tykkää yhtään että istun hetkeksi tähän tietokoneen ääreen, heti sinkoaa paikalle ja alkaa hirvee meteli. Täytyy siis taas mennä...

Meinas unohtua, Ukkikselle onnittelut 30v iän saavuttamisesta, perästä tullaan...sitten muutaman vuoden päästä :D

Hellu ja Manu
 
Dodiid...Nyt kun vihdoinkin itse alkaa olemaan ehkä hieman parempi ja lapset ehkä myös pikkuhiljaa, niin eikö tuon miehenkin pidä "tautiutua"! Argh, kuinka raivostuttavaa...
Asiaan...Eli laitankos nyt sit tähän niitä lisätietoja mein lapsista, vai?=) Noh, enpä käy vastausta odottelemaan vaan tyrkkään faktat tähän pikaseen...nuorimmasta vanhimpaan.... :D Joel Antonio 26.06.07 rv 39+5, Nico Alexander 29.10.2005 rv 40+4, Jose Antonio Jr 21.06.2001 rv 40+1 ja isot siskot Nida Adalmina -96 ja Anna Eleonora -94. Jotta näin meillä! Jos vielä muuta tietoa tarvitsee niin reklamaatiota peliin...hih!
Ja profiilissa nyt pienin 4 viikon vanhana! Nythän hän jo on puolta isompi ja vieläkin komeampi uros! :heart:

Nyt suihkuun ja unille!

terveisin MHP, ei enää niin huolestuneena =)
 
mie oon niin iso :LOL: ..meillä on lapsia pien lutona.. :heart: ..esikko poika (Ismael)4/8-94 rv40+3,ainokainen tyttö (Leila Samira)21/9-98 rv40+1,voimamies (Samir)13/10-01 rv39+7,himpulainen (Jassin Driss)5/3-05 rv38+6ja pikkujätti (Zakaria)24/3-07rv38+4
asutaan lappeenrannan karhuvuoressa..MHP..nähään kun keritään.. =) :wave: ..jahka arki asettuu kohilleen koululaisten ja eskarin alottajan kans... :heart:
 

Yhteistyössä