Kaakonkulman Odottajat

Pitäis vissii miunkii lähtee taas joku päivä syömään vety....rupee olemaan jo ikävä niitä, kun ei oo tullu 2 vkoon käytyä. :)

Mie aloittelin vauvatavaroiden valmistelun. Kaikki pienimmät vaatteet 60 cm saakka on pesty, silitetty ja viikattu laatikkoon odottamaan. Pinnasänkyä ei todennäköisesti roijata mein huoneeseen ennen kun vasta sit ku vauva tulee kotiin, kun ei tuolla pienessä huoneessa mahdu muuten liikkumaan. Onneksi mahtuu olemaan koottuna tulevassa hoitohuoneessa, ni ei tarvii sitä sentään paketista saakka ruveta kokoamaan.

Seisomalauta pitäisi lähteä ostamaan, kun esikko sitä niin kovasti odottaa. Muuta ei sit taideta enää tarvita....paitsi vauva ulos masusta. :D

-Anniel ja vekkuli 27+5
 
meillä on edelleen hoitopöytä ja toi seisomalauta kanssa mitä tarvitaan. ja sitterin mein äiti ostaa sitte ku nähää sukupuoli =) . muuten kaikki on.. hirmu halu ois laittaa jo kaikki valmiix.. pitää vaan malttaa ootta sinne kesäloman alkuu, ku ei oikee jaksa tehä hirveesti mitää, ku selkä alkaa olla aika rikki.. mutta sitten on aikaa!!

ollaankohan oikeesti ainoot lappeenrantalaiset ketä täällä palstailee =) , luulis et ois enemmänki!!

mutta nyt taas työt jatkuu!!

äiti lpr 25
 
ONNEA jo synnyttäneille!
Pitkästä aikaa kirjotan.Energinen olo kun tuolla pihalla on päässyt möyrimään :)
Tosta pakkauksesta.Mie vein eilen laput kelaan(viivyttelin niin pitkään vientiä ku mahollista) ja kysäsin tota pakkausta et saankohan jo sen uuden.Sanoivat että todennäkösesti vikat pakkaukset jaetaan kesäkuulla ja sit vast tulee se uus.Mut eivät tiedä kuulemma tarkkaan tilannetta...
Oma napa kasvaa vauhikkaasti.Koko ajan menty käyrien yläpuolella,vauva tosin ihan normi kokoinen.Selkä väsyy nopeesti ja jalat on kankeet.
Iloista ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille tasapuoleisesti.
 
mie sain eilen pakkauksen, vanha tuli!! ja ihania pikku vaatteita!!!! ja poitsulle tehtiin maja siitä pahvilaatikosta missä se pakkaus laatikko tuli!! kaikki tyytyväisiä!

joku tuolla meiän elokuun ketjussa sano et ensi viikolla päivitetään uuden pakkauksen kuva nettii?? et en sit tiiä.

pitäs käyä vissii katsastaa joku päivä se uus kirppis putiikki?? siinä koulukadulla, teatterin takana, kaveri kehu et oli kivaa tavaraa!

mutta aurinkoista päivän jatkoa!!

äiti lpr 25+1
 
Huomenta!!
Aurinko paistaa ja ihana päivä taas tulossa,onnesta miehellä on viimeinen iltavuoro ja sitten alkaa perjantaina 4yön työvuoro putki ja sitten neljän vapaa ja lähetään vähän vappua juhlistamaan nuorimmaisen kummeille 300km päähän. :D

mini on ollut eilisestä lähtien vauhti päällä ja eikä varmaan ole nukkunut koko yönä ku on mesonnut vaan,mutta nyt sitten ollaan niin kiltisti masussa että... :D
taitaa tulla meille yökukkuja... :LOL:

meillä herättiin 6.30 kun kisu päätti saada hepulikohtauksen ja herätti nuorimman.. :headwall:
pitäisi jatkaa kohta tuon isomman neitokaisen kerhobileisiin keijun puvun korjausta,kun sitä on tyylin pidetty 24h :)
vappukoristeitakin pitäisi miettiä mitä ostaa kun kuitenkin tullaan vasta takaisin 2.pvä
ostaako kamalasti vai hillitysti.. :D

no mutta me lähdetään kohta ulkoilemaan,kunhan saan tuon puvun ensin ommeltua!!
Aurinkoista kevätpäivää kaikille!! =)

tuire ja mini 31+5 :heart: :heart:
 
Aurinkoista keskiviikkoa tännekin pinoon!! B)

Ihanan lämpösiä päiviä ollut. Ajeltiin viikonloppuna lappeessa, ihanaa kun satama alkaa taas heräillä. Tosin jäätelöä ei vielä sieltä saatu.
Napsukin voi hyvin. Ollut pari päivää hiukan hiljasempi, mutta nyt möyryää sit senkin edestä... :D Ja sokerirasituksesta selvisin, nyt voipi juoda simaa ja herkutella... :p

Mutta nyt haravanvarteen tuonne ihanaan auringonpaisteeseen B) . Koiratkin nauttii. Mie oon kevätihminen, jotenkin itekin herää talven horteesta. :wave:

Kissantassu ja Napsu 31+3
 
Tosi nopeasti tuli siule tuo pakkaus, äiti lpr! Miula on vielä pari viikkoa aikaa pantata hakemusta, mutta mie taidan laittaa sen menemään ensi viikolla, tulkoot kumpi tulee, ei jaksa enää oottaa! :)

Miekin olen ihan selvästi piristynyt kevään tullen, taitaa johtua siitä että tietää kesän tulevan kohta ja vauvan sen mukana. :D
Haravointi ei täällä tunnu mahan pohjassa hyvältä, tosi hitaasti saa edetä ja lehtikasojen noukkiminen maasta ei tule kuuloonkaan enää.

Masukki viihtyi eilen melkein koko päivän poikittain, ei ollut kivaa kävellä pitkin kaupunkia kun koko ajan tuli tosi kovia muksauksia. Sitten kun illalla vihdoin rauhottui taas pää alaspäin, ni aattelin et taisi vaan haluta testata uutta asentoa, mutta onneksi ei viihtynyt, ni enkös herää keskellä yötä siihen, että taas ollaan ihan poikittain ja potkitaan ja polskitaan ihan vimmatusti. Hitsi kun ois ollu mittanauha lähellä, ois nimittäin ollut helppo mitata pää-peppumitta vauvalta. :)

Mutta nyt valmistautumaan kerhoon lähtöön....hyvää viikonloppua kaikille!

-Anniel ja vekkuli 28+0
 
Juu nopeesti tuli pakkaus, onnex, en ois jaksanu oottaa kauempaa :D

miun on pakko käyä ostaa yhet vihreet sametti collarit vauvalle, ku ne sopii niin hyvin siihen pakkauksen vihree raidalliseen bodyyn, nicky&nellissä oli aika kivoja sellasia!!

Kampaajalla käyty ja taas piristää kummasti!!

nyt pitää vaan miettii kui kauan jaksan istuu tääl töissä, ku eilen iltapäivästä oli jo aika tuskaa, ja nyt jo painaa takapuolta ja mahaa tosi inhottavasti..perheyrityksessä on vaan korkee kynnys olla tulematta töihin.. toisaalta äiti kyllä ymmärtäis, mutta silti..

mut nyt niitä töitä tekemään..

Äiti lpr 25+2
 
Nyt on tullu uudesta pakkauksesta kuvat nettiin!! On se kyllä vähän kivempi ku toi vanha..mut ei haittaa, ostetaan kaupasta saman tyylistä bodyä potkaria, ni ei tu pahamieli :D

Ostin eile tukivyön, siitä muksunurkkauksesta (siinä teatterin takana), siellä oli muutenki ihan kivaa tavaraa, ja siistiä!! ja siellä oli/on hirveesti niitä kestovaippajuttuja, jos joku teistä niitä käyttää, kandee käyä vilkasee!!

Ja se tukivyö tuntuu aika hyvälle, saa nähä illalla et onko oikeesti hyötyä!

mutta nyt töiden pariin..plaah..

Äiti lpr 25+3
 
Jes....et usko kuin onnessani oon etten kerennyt laittamaan vielä hakemusta. =) Noh, toisaalta taas rahan saanti tulee kestämään ja todennäköisesti saan ekat rahat takautuvasti aikasintaan kesäkuun alussa.

Mie en noihin kestovaippoihin aio ruveta, mutta kantoliinailua aion kokeilla kesällä heti vauvan synnyttyä. Toivottavasti vauvakin viihtyy siinä, niin helpottaisi tod.näk. vähän elämää.

Mutta eipä miula muuta tällä kertaa...

-Anniel ja vekkuli 28+1
 
joup!

kiva että tykkäät enempi tosta uudesta..ois aika tylsää, jos se oiski ollu sit ihan hirvee!!

mie lähen kohta shoppailee!! pitää varmaa siirtää miehen tililtä muutama euro itelle :D

hyvää vkloppua kaikille!!!!

äiti lpr 25+4
 
Riskillä piti mennä, kun ei tiennyt yhtään minkälainen tuo uusi paketti tulee olemaan...huhuja vain olin kuullut että vaalean sävyinen tulisi tällä kertaa olemaan.

Tänään tuli tehtyä koko aamupäivä kovasti pihahommia, leikkimökki piti siivota ni isäntä pääsee sen huomenna maalaamaan. Voi vitsi että väsyttää kovasti, mutta kiva kun poskissa tuntee että auringossa on tullut oltua (vaikka aurinkorasvaa laitoinkin), ihan kiva saada vähän väriä poskiin, ku olen luonnostaan aika vaalea ihoinen.

Nyt taidan lähteä päikkäreille...! =)

-Anniel ja vekkuli 28+2
 
jaiks.. tänää pitää lopettaa syöminen klo 19.30..huomenaamulla sokerirasitukseen.. ja sitten ke neuvolalääkärille kuulee tuomio :kieh: .. asennoidun siihen että jään kiinni jostain arvosta..

ei muuta ihmeempää tänne!!

töitä töitä..vielä vähän aikaa pitäs jaksaa..

Äiti lpr 25+6
 
Hyvää vappua kaikille!!! :wave: :heart:

Täällä masukki möyryää minkä kerkee, koittaa kovasti punkea taas poikittain mutta taitaa tila jo loppua kesken, onneksi :)
Neuvolassa oli kaikki eilen ok. Sf-mitta 27 cm ja verenpaineet senkun tasoittuu joka kerta alemmas ja alemmas....tosi hassua! Neuvolatäti merkkasi vauvan asennoksi "viisto RT".

Mutta eipä muuta tällä kertaa, nyt lähden päikkäreille!

-Anniel ja vekkuli 28+6
 
Juu hyvä vappupäivää!!

eilen lääkärineuvolassa kävin kuulemassa sokerirasituksen tulokset ja hyvät oli :D , vitsi että tuli hyvä mieli!!!

ja miulla oli sf 26.. ja lääkäri sano että ihan hyvän kokosta vauvaa odotan :D . taidan ite laittaa itteni nyt ihan oikeesti dieetille, herkuton loppuraskaus!!

mut nyt saunomaan, ei osaa olla paikallaan.. kokoajan tehtävä jotain..

äiti lpr 26+2
 
Voisin varoen ilmoittautua tännekin ja toivoa, ettei tule lähtöä rangaistuksena liian aikaisesta hehkuttamisesta :/ . Lappeenrannassa asustelen ja kuudetta lasta odotellaan syntyväksi jossain joulu-tammikuun vaihteessa. Laskettu aika ei vielä tiedossa, kun menkat olleet niin epäsäännölliset. Ruskuaispussi on jo ultrassa todettu. Nyt jännitetään näkyykö sykettä seurantaultrassa 12.5. Vuodot yhdistettynä kipuiluihin siis olivat syynä, että jo plussauspäivänä makailin ultrassa.

Palaillaan! Nyt kyllä nukkumaan...

kuudenmutsi rv ???
 
huomenta!!

safariinalle tsempit loppuajalle, tiedän tunteen ootella sitä rv 42 että käynnistetään :D . esikko synty kuitenkin sitten rv 41+6 ihan itse :D

ja kuuden mutsille onnittelut ja tervetuloa joukkoon!!! kiva kun uusiakin tulee!

täällä ois nyt niiku vapaat lusittu ja töihin pitäs vielä suunnata.. plah.. ei kyllä yhtään jaksais enää kiinnostaa :kieh: mutta 24 neljä työpäivää vielä olis..

vointi ihan jees, vaavi potkuttelee vaihtelevasti masussa, illat ja aamut se on poikittain ja tekee jotain suoristamis harjotuksia, ´äitin kyljet saa kyytiä :D ja välillä on taas niin hiljaa että saa miettiä millos se viimex ilmotteli itestään, ja yleensä heti silloin tulee joku ilmotus =)

poitsu on heräilly taas tosi aikasin koko vapaitten ajan, ja tänään ku pitäs lähtee päiväkotiin, ni ei oo taas mitään kiirettä mönkii tuolta ylös!!

Mutta aurinkoista viikkoa kaikille masuille ja niitten kantajille =)

äiti lpr 26+6

*muoks* se piti vielä kysyä kuuden mutsilta että onko teillä minkä ikäsiä isommat lapset?
 
Meillä lapset -94, -97, -99, -02 ja -05. Eli vanhin täyttää jo 14 syksyllä ja nuorin tuli tammikuussa 3. Esikoinen poika, muut tyttöjä. Jännittää josko ensimmäinen biologinen poika tulisi miehelleni, esikolla kun eri isä. Mutta ei sen kyllä ole yhtään väliä, tytöt on IHANIA =) . Ja sanotaanhan sitä, että parhaat rakastajat tekee tyttölapsia ;) . Nuorimmaista odottaessa kävimme 4D- ultrassa, ja kokenut lääkäri sanoi silloin, että uusimpien tutkimusten mukaan naisen munasolu saattaa hylkiä toisenpuoleisia siittiöitä. Ei siis enää ihan miehestä välttämättä olekaan kiinni tuo homma. Hyvin tyttösuosioisia siis minun munasoluni :LOL: .

Jos vain terveen vauvan saisimme, niin olisimme ikionnellisia. Kaipaan jo niin kovin pienen tuhinaa, imetystä ja pieniä makkarajalkoja...

kuudenmutsi rv jotain 4-6?
 
oho siittä on aikaa kun olen viimeksi käynyt täällä.. :ashamed:
noh kerrotaas vähän kuulumisia..

raskaus on mennyt siinä missä ennenkin kovien kipujen kera..2krt viikossa podetaan migreeniä ja selkä on aivan finaalissa,onnesta on sairaala keskiviikkona ni pääsee vähän keskustelemaan tulevasta synnytyksestä sun muusta.. :whistle:

vappuna vielä kävästiin 300km päässä nuorimman kummeilla mutta se oli jo liikaa..
olin 3pvä sen jälkeen tosi kipee..

grillikausi on meilläkin avattu ja piha laitettu siihen kuntoon että jatkaa voin kun mini syntyy..toivottavasti ens kuun alussa jo :D

melkein kaikki on valmiina,pieniä yksityiskohtia pitää vielä hioo ja hommata sitten voi vapaasti syntyä =)

äippäloma alkaa sitten 16.pvä mutta sillähän ei ole mitään merkitystä kerta olen jo muutenkin noiden lapsukaisten kanssa kotosalla :heart:

halaukset kaikille masuille :hug: :hug:

tuire ja mini 33+3 :heart: :heart: :heart:
 
neuvolassa käyty

paineet 117/64
paino +758g/vk :eek:
sf mitta 31
tarjonta rt ja mennyt jo häppäriluun kohtaalle :eek:
U-Prot. & U-Gluk. --
syke 140-160
likkeet ++

huomenna äippäpolille ja kohdunsuun tilanne tarkastettava tän päivästen kipujen ja supisteluiden takia.
muutama viikko on vielä rauhoitettava sitten voi vapaasti tulla.

mutta nyt lepäämään ja odottamaan huomista äippäpolia :wave:

tuire ja vauhti mini 33+4 :heart: :heart:
 

Yhteistyössä