K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei päässyt finaaliin, ja esiintyi eri semi-finaalissa kuin Kärtsä. Eli suurin osa tanskalaisista ei koskaan nähneet eikä kuulleet CCC:tä, koska normi ihmiset ei-viisuintoilu-maissa ei katso finaalia jos oma maa ei ole mukana. Siksi Kärtsällä on niin vähän kuuntelijoita Tanskassa, kun taas Norjassa ja Ruuotsissa on paljon.
Mä huomasin tän kun joku tanskalaislehti kirjoitti aika nihkeän arvostelun L:n festarikeikasta tänä kesänä siellä... otsikko oli tyyliin L ei ole sen enempää kuin hittinsä Euforia tj vastaavaa piikittelyä... ihmettelin että miksi nyt kymmenen vuoden takaiseen hittiin viitataan, eiks tattooohon ois järkevämpi....mutta sitten hoksasin että Tanskalaiset ei seuranneet hirveästi viime vuoden viisuja niin tattookin meni niillä vähän ohi, ja euforia on yhä se biisi johon he L:än yhdistävät.
Näin se vaan musapiirit ja kuplat on erillisiä jopa pohjoismaiden sisällä.
 
vierailija
Ihan uteliaisuuttani kysyn, että jos joku mies on kaverin kanssa liikenteessä, niin onko hän automaattisesti homo? Tunnen nimittäin useita miehiä, jotka ovat matkustaneet kaverin kanssa ja kyllä he ihan heteroina ovat pysyneet.
Jos matkustaa jonkun kanssa jonnekin olet automaattisesti sen kanssa suhteessa, oli sit nainen ja nainen, tain nainen ja mies, tai mies ja mies. Ystävän kanssa ei voi matkustaa ystävinä, paitsi jos molemmilla on puolisot mukana. Tää on tiedetty vuosituhansia.
 
vierailija
Fanit järjestää sunnuntaina Bluzan streamingpartyn suomen aikaan klo 20. Eli toisin sanoen tunnin ajan kuunnellaan Bluzaa (plus muitakin Joksujen biisejä samalla) varmaan tulee soittolista myöhemmin, kun Bluza julkaistaan. ( joker out estonian postaus) SBJ:lla oli silloin samanlainen
 

Yhteistyössä