K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Bojanin haastatteluvastauksille voi laittaa yhtä paljon totuuspainoarvoa kuin Kärtsärin en tiedä onko minulla tyttöystävää tai poikaystävää -sepustuksille. Totta kai ovat S:n kanssa yhdessä mutta ei haluaisi puhua siitä julkisuudessa. Mutta asialla spekuloimiseen hän/he ovat antaneet ihan itsekin syitä.
Voi kun noloa erehtyä tuolla lailla. Kyllä mä sitten nauran sulle kun selviää, ettei B ole edes kiinnostunut naisista 😄
 
vierailija
Onko se sulta jotenkin pois, jos S ja B ovat nähneet tiiviisti? Kauhea tarve kieltää, etteivät ole nähneet useasti. Kellään ei ole todisteita asiasta, joten spekua molempiin suuntiin. Ihme kilpailuasetelma monilla sen suhteen, että ketä B on nähnyt eniten ja kuinka usein.
Kun eivät he ole 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Siis nähneet tiiviisti. Kauhea tarve pakottaa, että ovat jotain läheisiä, vaikka siitä ei ole mitään todisteita. Ennemminkin Bojanin sana, että mitään ei ole meneillään.
 
vierailija
Hienoa syyllistämistä. Naisesta ja miehestä pitää nähtävästi olla paljon yhteisiä kuvia ennenkuin uskotaan, että he ovat yhdessä. Jos he joissain kuvassa ovat lähekkäin, niin sitten vähätellään sitä kemioiden ja kiintymyksen määrää.
No edes yksi kuva ois kiva! Mutta kun niitä on nolla! 🤣 Mietipä materiaalin määrää verrattuna K&B… Hunajapuput 🥰🎶
 
vierailija
Minusta S ja B ovat hyvä pari, mutta vähän luulen että B:n päänuppi ei tule julkisuutta ja sen mukana tulevaa (erittäin valitettavaa) paskanpuhumista ja pahantahtoisuutta kestämään.
 
vierailija
En vaadi tatuointia mutta olisi kiva tietää, miksi heistä ei ole
1) yhtään yhteistä kuvaa
2) ei ainuttakaan videota, missä edes puhuisivat toisilleen
3) ei kuvia /videoita yhdessä lentokentällä, hotellissa, kävelyllä, rannalla, syömässä jne. tai ylipäätään missään
Lisäksi olisi erittäin kiva tietää, miksi
1) et usko B:tä kun sanoo, että ovat kavereita ja kollegoita
2) et usko B:tä, kun sanoo, että muut ovat vain juoruja, joita on lukenut lehdistä

Pidätkö siis B:tä valehtelijana ja uskot ennemmin juoruja, joita on keksinyt täysin tuntemattomat ihmiset? Etkö ymmärrä mitään lähdekritiikistä? Onko siis vain se oma jumiutumisesi heihin parina ainoa oikea todiste?

Mitä jos B nyt huomenna kertookin, että seurustelee? Onko hän edelleen epäluotettava eikä hänen sanoihinsa voi luottaa vai voiko nyt tällä kertaa luottaa, kun suusta tulee sinulle sopivaa materiaalia?
K on seurustellut 2 vuotta NMn kanssa, eikä heistäkään ole juuri mitään yhteismateriaalia. Sen puute ei kerro, etteikö suhdetta olisi, vaan että se pidetään yksityisenä.
 
vierailija
Bojan tietää tasan, koska Stranger thingsin viides kausi alkaa. Bojan tietää tasan, miten haitallista hänen Joker Outin keulakuvana olisi paljastaa seurusteluansa. Bojan tietää, että Sadielle koituisi vielä enemmän ongelmia suhteen julkituomisesta. Bojan tietää, että myrsky on nousemassa.
Ja kaikki muut tietää, että sä oot väärässä.
 

Yhteistyössä