K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Bojanilla ja Sadiella on varmasti paljon yhteistä, molemmat aloittaneet nuorina esiintymiset ja olleet julkisuudessa jo lapsina. Itse en tiedä Sadiesta ja Sadien elämästä, kiinnostuksen kohteista juuri mitään, et mitä kaikkea muuta yhdistävää voi sitten ollakaan. Vaikka ratsastus.
Molemmilla musiikkitausta, S esiintyi Broadwaylla musikaaleissa ennen stranger thingsiä. Myös S oli alkanut kokea paniikkia laulaessaan, elokuvaroolissa on laulanut sen jälkeenkin, muttei ns. omana itsenään. On fiksun oloinen, myös rento ja jalat maassa tuntuu olevan. Tykkää eläimistä, koira hänellä ainakin on. Taisipa olla hevosen selässäkin jossain kuvassa jos en väärin muista.
 
vierailija
Juorujen takia, nyt jo puhuttu suhteesta niin eiköhän ota etäisyyttä.
Eihän siinä olisi mitään järkeä että sen takia eivät uskaltaisi tavata, jos ovat hyvin ystävystyneet. Tuo on selvästi vaan oma toiveesi, mikä on aika kyseenalainen.

Täällä joillekin huutelijoille ei ole selvästi tärkeitä Bojanin tunteet, vaan oma shippi ja omat fiilikset. Mieluummin uskotaan vaikka tarinoita siitä, että B olisi vakavasti sairas, kuin se, että hän olisi voinut rakastua johonkin muuhun kuin K:hon. Bojanin pitäisi olla koko ikänsä sinkku K:ta odotellen, yksi kommentoija kelpuuttaisi todennäköisesti hänelle vaan itsensä.
 
vierailija
Hyvä kyllä tuo Miken emäntä kun se postaa aina nuo lomasuunnitelmat stooriinsa. Tietää et K ja koko poppoo jää Fugeen lomailemaan.
Eihän tuosta haloo mitään voi päätellä. Käärijllä keikka la7.9 siellä ja perhe Mikke matkustaa pe sinne.

Eiköhän artisti häivy eksoottisempiin ja romanttisempiin maisemiin kaikkaputken päättedksi.
 
vierailija
Ei nyt varsinaisesti kumonnut huhuja. Olisi sanonut suoraan, että olemme vain ystäviä ja että juorut eivät pidä paikkansa.
Pakko olla samaa mieltä. Tuon olis voinut sanoa selkeämmin juuri noin. Joo tunnen hänet, juorut ei pidä paikkaansa mutta olemme hyviä ystäviä. Nyt tuo jäi jotenkin epämääräiseksi. Juoruistakin sanoi että on lukenut typeriä juoruja ennenkin ja on lukenut tästäkin. Eikä sitten mitään korjausta, vain tuo että typeriä juoruja liikkuu, mikä on totta. Onhan tuon varsinaisen asian ympärillä ollut valtavasti kaikkea muutakin hölynpölyä ja ilkeitä juoruja.

Musta tuosta asiasta on vaikea sanoa mitään. Alussa en uskonut suhteeseen ollenkaan mutta vähitellen aloin ajattelemaan että ehkä sittenkin siinä on perää. Eilen kun saatiin ekat käännökset ajattelin että selvä, eivät siis ole pari. Mutta nyt kun katsoin tuon haastattelun, niin en oikein tiedä mitä ajattelisin. 🤔 Mulla ei ole mitään omaa vahvaa toivetta asiaan, se ei vaikuta näihin tulkintoihin. Boitsu saa mun puolestani olla suhteessa ihan kenen kanssa vaan tai olla olematta, kunhan itse on onnellinen. ❤
 
vierailija
Tajuat kai että tuollaisella asialla spekuloiminen menee paljon syvemmälle yksityisyyteen kuin se, että seurusteleeko jonkun kanssa? Mistä tuo juttu edes on repäisty, jostain omista kuvitelmista, missä projisoidaan omia tunteita Bojaniin? En oo ikinä ymmärtänyt tuota.
Tuliko hätä miten pitää vielä itseäsi moraalisena ihmisenä, kun Bojan servas sunkin paskan puhumiset Sadiesta? Syyttävä sormi kaikkeen muuhun päin ja hokeminen itselle että päläpäläpälä muut ne tässä loukkaa paljon pahemmin? 😂
 
vierailija
Se se vasta loukkasikin, kun puhuttiin hän & Sadie… Teki siitä oikein stoorin teille puhujille!!
Musta se stoori oli enemmän sellainen päivittely että voi juoruja, voi juoruja… Vaikka juttu olis tottakin, niin ei silti varmasti tykkää juoruista, jos haluaa pitää asian salassa. Eikä tietenkään tykkää jos ne ei ole totta. Tuo on myös aika epämääräinen stoori, kuten se haastatteluvastauskin, voi olla vähän huumorillakin tehty, vaikka asia ärsyttäis myös. En lähtisi liikaa tulkitsemaan tunnetiloja siitä.
 
vierailija
Ei ole mikään viesti faneille vaan B on ärsyyntynyt lehdistöön. Tuli se chimerakuva kun juorulehti teki jutun ja nyt sanoi ärsyyntyneenä haastattelussa että on lukenut typeriä juoruja.
Fanithan siitä pääasiassa jauhaa, lehdistössä ei ole ollut käytännössä mitään. Hienoa katsoa miten osa täällä ei kertakaikkiaan kykene katsomaan peiliin :)
 
vierailija
Ei ole mikään viesti faneille vaan B on ärsyyntynyt lehdistöön. Tuli se chimerakuva kun juorulehti teki jutun ja nyt sanoi ärsyyntyneenä haastattelussa että on lukenut typeriä juoruja.
Fanithan siitä pääasiassa jauhaa, lehdistössä ei ole ollut käytännössä mitään. Hienoa katsoa miten osa täällä ei kertakaikkiaan kykene katsomaan peiliin :)
 
vierailija
Oliko Bojan Hampurissa lentokoneessa Sadien kanssa??!!! Vtun typerät tontut!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ei ollut!!! Miljoona kertaa sanottiin teille sekin. Mut menikö aivoon? Ei mennyt, kun teillä on äo alle sadan 😄
 

Yhteistyössä