K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Joku kaipaili Jancea? Täs on kylläkin Jure, mutta hänen aurinkolaseistaan näkee Jancen auton edessä. Jan kuvaamassa ja Nace hänen vieressään tää siis Joksujen uusin stoori
Musta taitaa olla tulossa jance-shippari 🥰 Aloin jonkun täällä käydyn keskustelun jälkeen kiinnittää huomiota niitten asentoihin haastatteluissa ja muissa sellasissa jutuissa joissa ne on aina pidemmän aikaa. Siis oon tietty nähnyt niitä ennenkin mutta en vaan aiemmin ihan päässyt siihen hurmokseen mitä monella on. En muista Täsmälleen mitä mulle joku niistä sanoi mutta päädyin siis tarkkailemaan just sitä että katkeileeko se niitten tosi tiivis lähekkäin oleminen esim jos toinen vastaa johonkin kysymykseen vai jatkaako ne sitä. Mä en ole niitä jotka pitää jancen läheisyyttä jonkinlaisena esityksenä, mutta oon silti jotenkin ehkä ajatellut että se on vain joku niitten juttu, joka on enimmäkseen ihan tietoista (siis vaikka olisikin aitoa). Mutta nyt oon katellut niitä toisin silmin ja joo, edelleen olen sitä mieltä että ainakin osa paijailuista on ihan harkittua, vaikka ei mitään suunniteltua esitystä olekaan. Siis jotenkin niin että toimivat niin kameran edessä siitä huolimatta että ovat kameran edessä, ei niinkään sen kameran takia. Mutta osa tilanteista on jotenkin niin intuitiivisia että ne ei varmaan aina itsekään ihan huomaa kuinka lähellä toisiaan ovat tai kuinka tiukasti toisesta pitävät kiinni, verrattuna niihin muihin. Pidän siitä ❤ Ja pidin tosi paljon siitä miten Jan Lontoon haastattelussa siitä puhui.
 
vierailija
Musta taitaa olla tulossa jance-shippari Aloin jonkun täällä käydyn keskustelun jälkeen kiinnittää huomiota niitten asentoihin haastatteluissa ja muissa sellasissa jutuissa joissa ne on aina pidemmän aikaa. Siis oon tietty nähnyt niitä ennenkin mutta en vaan aiemmin ihan päässyt siihen hurmokseen mitä monella on. En muista Täsmälleen mitä mulle joku niistä sanoi mutta päädyin siis tarkkailemaan just sitä että katkeileeko se niitten tosi tiivis lähekkäin oleminen esim jos toinen vastaa johonkin kysymykseen vai jatkaako ne sitä. Mä en ole niitä jotka pitää jancen läheisyyttä jonkinlaisena esityksenä, mutta oon silti jotenkin ehkä ajatellut että se on vain joku niitten juttu, joka on enimmäkseen ihan tietoista (siis vaikka olisikin aitoa). Mutta nyt oon katellut niitä toisin silmin ja joo, edelleen olen sitä mieltä että ainakin osa paijailuista on ihan harkittua, vaikka ei mitään suunniteltua esitystä olekaan. Siis jotenkin niin että toimivat niin kameran edessä siitä huolimatta että ovat kameran edessä, ei niinkään sen kameran takia. Mutta osa tilanteista on jotenkin niin intuitiivisia että ne ei varmaan aina itsekään ihan huomaa kuinka lähellä toisiaan ovat tai kuinka tiukasti toisesta pitävät kiinni, verrattuna niihin muihin. Pidän siitä Ja pidin tosi paljon siitä miten Jan Lontoon haastattelussa siitä puhui.
Joskus olen miettinyt, että mitä jos Joksut ”vaihtaisi paria”? Toimisiko Jan ja Kris yhtä hyvin tai Bojan ja Nace? Onko näille pareille edes shippaajia?
 
vierailija
Joskus olen miettinyt, että mitä jos Joksut ”vaihtaisi paria”? Toimisiko Jan ja Kris yhtä hyvin tai Bojan ja Nace? Onko näille pareille edes shippaajia?
Ei taida oikeen olla edes. Aikalaillahan noi shipit on pyörinyt Joksufaneilla (siis ennen kuin K tai Damon esim ilmestyi kuvioihin) niin BoKrisin ja Jancen välillä. Jurea shipataan Markille tumpussa ja fanfictioneissa :D
 
vierailija
Tää homopornon löytäminen on kyllä ollut ihan mieletön lisä! Reilu vuosi sitten kun ekan kerran luin epäuskoisena jotain vauvalle linkattua ficciä aattelin että tää ei kyllä ole mua varten, mutta ilmeisesti se sit kuitenkin oli koska luin seuraavan ja seuraavan ja aloin etsiä kuvia ja videoita jne. Nykyään oon lähinnä sitä mieltä että ihan kaikenlaisten ihmisten välinen seksi kiinnostaa Mulla on toki tietyt preferenssit mitkä teemat on parhaita, mutta enää en ole rajoittunut siihen että siinä on oltava aina mies ja nainen.
Hyi s...tana. Homojen tökkiminen p...reikään on kuvottavinta ja sairainta mitä vaan voi olla.
Se elin ei oo tehty sitä varten...
 

Yhteistyössä