K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Puhutko nyt siis Bstä ja Sstä? Eihän ne olekaan piilotelleet jos ne lentokone- ja kahvilabongaukset on totta. Onhan ne voineet Nykissäkin kulkea avoimesti, ainakin siellä klubilla olivat molemmat eikä se ole mikään VIP-mesta.
Mitään suhdetta ei ole, koska kyllähän silloin kuviakin olisi, kavereita tietenkin ovat. Mutta onko S edes ollut kesällä Sloveniassa, en olisi ihan varma?
 
vierailija
Mä oon aina ihmetellyt miksi julkkikset niin vahvasti yrittää piilotella näitä suhteitaan. Piilottelu ja salailu vaan ruokkii uteliaisuutta. Miksei vaan liiku yhdessä normaalisti, kyllä se alun kiinnostus siitä aikanaan vähenee. Ei tietenkään tarvi mitään parisuhdehaastatteluja tehdä tai mitään julkistuspostausta, mutta alkais vaan liikkua yhdessä julkisesti.
Mä ymmärrän, että ihan alussa kun ei oo edes varma onko tässä juttua vai ei, niin haluaa vielä tutkailla tilannetta rauhassa, mutta jos noikin nyt on ollut puoli v. yhdessä niin ei se ihan tuore juttu ole.
Muutenkin ihmettelen kummankin julkisuusallergiaa. Miksi valita tuollainen ura, jos ei kestä julkisuutta? Jos haluaa päästä tuollaisella uralla eteenpäin, niin sen mukana nyt vaan tulee julkisuus. Parempi antaa julkisuudelle jotain vapaaehtoisesti kuin olla jatkuvasti metsästettävänä.
He antavat julkisuuteen työnsä, mutta eivät halua antaa yksityiselämäänsä. Ja se heille suotakoon. Fanien pitäis ymmmärtää tämä.
 
vierailija
Onneks on komposti. Tykkään joksujutuista (myös k menee ja viisut paljon) hyvässä ja pahassa, mutta en voi sietää shippiä ilmiönä. Enkä sitä, että kaikki pitäisi olla aina hattaraa eikä saisi puhua vaikka luvuista.
 
vierailija
Ei se julkinen ura automaattisesti tarkoita törkyjulkisuutta. Moni saa tehdä musaa ihan koko ikänsä päätyönään mutta ei ikinä päädy minkään juorulehden sivuille. Sitä ei siis voi 17-vuotiaana bändiä perustaessaan tietää millaiseksi elämä etenee.
Tää on kyllä totta. Mulla esim on yläasteajoilta ystävä, jolla on aina ollut bändi ja jossain vaiheessa se huomasi elättävänsä itsensä sillä. Tähän ikään mennessä se on toki tehnyt muutakin, opiskeluja ja monenlaisia töitä, mutta varmaan 15 vuoden ajan musiikki on ollut sen pääasiallinen työ. Keikat myy loppuun, joskus joku biisi saa oikein kunnolla radiosoittoa, satunnaisesti haastatellaan lehtiin ja joskus näkyvät telkkarissa jne mutta ei siitä kyllä mitään juoruja ole julkaistu. Hän on laulaja ja pääasiallinen biisintekijä (ja ainakin omasta mielestäni ehdottomasti se bändin hottis) eli mahdollinen kiinnostus osuisi ensisijaisesti varmasti juuri häneen. Eli ei ole mikään suurnimi mutta ei täysi tuntemattomuuskaan, ja silti hän tai muutkaan bändissä eivät ole siinä mielessä julkkiksia että heidän omaa elämäänsä stalkattaisiin, vaikka työ onkin julkista ja he tietysti tarvitsevatkin julkisuutta saadakseen musiikkia esille.
 
vierailija
Otetaan vaikka vertailuun kaksi tangokuningasta, toinen elää hissukseen ja toinen ehkä herättää mielenkiintoa jo pelkän ulkonäkönsä sekä käytöksensä takia. Jos tämä jälkimmäinen vielä herättää huomiota jollakin teollaan, niin kyllä se on hän joka niiden lehtien sivuille päätyy. Joidenkin julkkisten juoruarvo on vaan täysi nolla, mikä ehkä on vaan hyvä asia.
 
vierailija
Onneks on komposti. Tykkään joksujutuista (myös k menee ja viisut paljon) hyvässä ja pahassa, mutta en voi sietää shippiä ilmiönä. Enkä sitä, että kaikki pitäisi olla aina hattaraa eikä saisi puhua vaikka luvuista.
Kyllähän vauvalla on puhuttu vaikka kuinka paljon kuuntelijaluvuista. Mutta hyvä että pysyt täällä jos ei shippi kiinnosta.
 

Yhteistyössä