K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei se nyt koko reissua viettänyt siinä baarissa parin metrin etäisyydellä sadiesta.
Mäkään en usko suhteeseen, mutta joku tolkku näihin juttuihin.
Kiitos. Olen nauranut hervottomasti niille jutuille, joissa väitettiin, että B ja S eivät ole viettäneet aikaa lähekkäin, koska eivät ole lähekkäin kuvissakaan. Pettämätön logiikka. Meillä ei ole heidän elämästään videoita 24/7.
 
vierailija
B sanoi että heillä oli pieni kaveriporukka Lontoossa jota näkivät usein.
S oli kuitenkin siitä joksujen lontoon ajasta osan new yorkissa eli se ei ole ollut ihan jatkuvasti siinä kaveriporukassa mukana (jos nyt oletetaan että tämä porukka koostuu damonista kätyreineen). Siinä on aika nopeasti lempi leiskahtanut. Damonistakin ajateltiin että todella nopeasti sai sellaisen aseman joksuporukan keskuudessa, että kutsuttiin bussiinkin mukaan. S oli ollut vielä vähemmän niiden kanssa ja silti! Vielä niin tiiviisin olosuhteisiin. Luulisin ettei siinä ole vielä silloin ollut mitään seurustelua, koska oishan se muita bändiläisiä ajatellen aika epäreilua. Muitten kumppaneita kun ei kyydissä näkynyt (paitsi jos lasketaan damon ja kris :D)
 
vierailija
S oli kuitenkin siitä joksujen lontoon ajasta osan new yorkissa eli se ei ole ollut ihan jatkuvasti siinä kaveriporukassa mukana (jos nyt oletetaan että tämä porukka koostuu damonista kätyreineen). Siinä on aika nopeasti lempi leiskahtanut. Damonistakin ajateltiin että todella nopeasti sai sellaisen aseman joksuporukan keskuudessa, että kutsuttiin bussiinkin mukaan. S oli ollut vielä vähemmän niiden kanssa ja silti! Vielä niin tiiviisin olosuhteisiin. Luulisin ettei siinä ole vielä silloin ollut mitään seurustelua, koska oishan se muita bändiläisiä ajatellen aika epäreilua. Muitten kumppaneita kun ei kyydissä näkynyt (paitsi jos lasketaan damon ja kris )
Sadiehan oli Lontoossa koko tammikuun. Ja helmikuussakin näkyi Damonin stooreissa.
 

Yhteistyössä