K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
B. ei ainakaan vaatteilla koreile tai ole kertakäyttömuodin kuluttaja. Kun tuota postausta vetelee alaspäin, tulee vastaan kuva B:sta samassa paidassa jossain haastattelussa kuin tuossa toissa päiväsessä(?) postauksessa. Haastattelussa niin nuoren näköinen, olisiko vähintään parin kolmen vuoden takaa?

Tästä tulikin mieleen, mikä olisi todistettavasti vanhin vaatekappale, jonka on nähty joksuilla julkisuudessa vuosien takaa vielä käytössä? Ainakin Janin mustavalkoruutupaita olen tainnut nähdä jossain nuoruuskuvissa.
Voiko linkata tännekin, mulla ei näy sitä noissa ja ne kaikille usein eri postaukset.
 
vierailija
Vaikea sanoa (en siis ole alan ammattilainen) mutta ehkä heidän vehkeensä esim Sloveniassa ei ole sellaisia, kuten esim suurimmilla artisteilla tai vastaavilla? En tiiä veikkaus vaan 😅
En osaa sanoa mutta siellä isojen vehkeitten tukisivustostolla taisi olla oma ketju slovenialaisille julkkiksille ja ei jättänyt kovin kummoista muistijälkeä itselleni.
 
vierailija
Jumanleisson, nyt selvisi mistä Joksujen biisit kertoo, no tietty Nacen sormista ja p*niksestä. Jos B on päässyt ne läheltä näkemään, niin kyllähän ikävä iskee jo vuorokaudessa.
 

Yhteistyössä